Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Karavar'dan Ramazan Bayramı Mesajı

SİVEREK 03.06.2019 - 20:37, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Karavar'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Siverek belediye başkan yardımcısı Cumali Karavar,Ramazan bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Karavar, 'Ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını' belirterek,"Bayramlar sevginin, barışın, hoşgörünün, dayanışmanın birlikte yaşandığı, birlikte paylaşıldığı, küskünlüklerin giderildiği günlerdir. Bu önemli günler çok özeldir, iyi değerlendirilmesi gerekir. Bugün dünya üzerinde her zamankinden daha fazla sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyaç duyulmaktadır. Barışın, sevginin, dostluğun ana kaynağı bayramlardır. Ramazan bayramı paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini ortaya koymaktadır. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir. İnanıyoruz ki, bu birlik, beraberlik ruhunu, daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel daha hür ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Bizler aramızdaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmayı İslam kardeşliği ilkesinde yaşarsak ve yaşatırsak çözülemeyecek bir sorunumuz, sıkıntımız olmaz. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerimizin olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan bayramını kutlar, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum"
Siverek belediye başkan yardımcısı Cumali Karavar,Ramazan bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Karavar, 'Ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını' belirterek,"Bayramlar sevginin, barışın, hoşgörünün, dayanışmanın birlikte yaşandığı, birlikte paylaşıldığı, küskünlüklerin giderildiği günlerdir. Bu önemli günler çok özeldir, iyi değerlendirilmesi gerekir.

Bugün dünya üzerinde her zamankinden daha fazla sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyaç duyulmaktadır.

Barışın, sevginin, dostluğun ana kaynağı bayramlardır. Ramazan bayramı paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini ortaya koymaktadır. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir.

İnanıyoruz ki, bu birlik, beraberlik ruhunu, daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel daha hür ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız.

Bizler aramızdaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmayı İslam kardeşliği ilkesinde yaşarsak ve yaşatırsak çözülemeyecek bir sorunumuz, sıkıntımız olmaz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerimizin olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan bayramını kutlar, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.