Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Karavar Diyarbakır’dan Gelen Doğa Sporları Heyetini Ağırladı

SİVEREK 20.06.2020 - 15:24, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Karavar Diyarbakır’dan Gelen Doğa Sporları Heyetini Ağırladı

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, Diyarbakır’dan gelen Doğa Sporları heyetini kabul etti.
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, Diyarbakır’dan gelen Doğa Sporları heyetini kabul etti. Siverek’in tarihi ve turistik mekânlarını tanıtmak, Fırat kıyısında bulunan Takaron Vadisinin ulusal ve uluslararası turizm destinasyonlarında yer almasını sağlamak için gayret gösteren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumalı Karavar, Diyarbakır’dan gelen ve içlerinde iş insanları, akademisyenler ve doktorların bulunduğu Diyarbakır Doğa Sporları heyetini kabul etti. Fırat Gezginler Kulübü' nün eşlik  ettiği Diyarbakır  Doğa ve Dağcılık  Kulübü  Başkanı   Abdurrahman Ekin, Prof.Dr. Adnan Ceviz, Doç. Dr. İlyas  Yolbaş, Kayapınar(eski) Milli Eğitim  Müdürü  Faruk Erdaş ve iş insanı Nurullah Eza, Karavar ile Siverek'te doğa  turizmi  eksenli yerel kalkınma hamlesi kapsamında yapılan  çalışmalar  hakkında görüş  alışverişinde  bulundu. Görüşmede; Diyarbakır Doğa ve Dağcılık Kulübü Başkanı ve üyeleri Takoran Vadisi'nin yerli ve yabancı doğa yürüyüşçülerinin gezi rotalarında yer alması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtirken, Belediye Başkan Yardımcısı Karavar,  verdikleri destek  ve  sundukları  katkılar için Diyarbakır Doğa  ve Dağcılık  Kulübü  ile Fırat Gezginleri Kulübü'ne  Siverek  halkı  ve şahsı adına şükranlarını sundu. Samimi bir havada geçen görüşme günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. Başkan Karavar, merdivenlere kadar eşlik ederek konuklarını uğurladı.
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, Diyarbakır’dan gelen Doğa Sporları heyetini kabul etti.


Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, Diyarbakır’dan gelen Doğa Sporları heyetini kabul etti.
Siverek’in tarihi ve turistik mekânlarını tanıtmak, Fırat kıyısında bulunan Takaron Vadisinin ulusal ve uluslararası turizm destinasyonlarında yer almasını sağlamak için gayret gösteren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumalı Karavar, Diyarbakır’dan gelen ve içlerinde iş insanları, akademisyenler ve doktorların bulunduğu Diyarbakır Doğa Sporları heyetini kabul etti.
Fırat Gezginler Kulübü' nün eşlik  ettiği Diyarbakır  Doğa ve Dağcılık  Kulübü  Başkanı   Abdurrahman Ekin, Prof.Dr. Adnan Ceviz, Doç. Dr. İlyas  Yolbaş, Kayapınar(eski) Milli Eğitim  Müdürü  Faruk Erdaş ve iş insanı Nurullah Eza, Karavar ile Siverek'te doğa  turizmi  eksenli yerel kalkınma hamlesi kapsamında yapılan  çalışmalar  hakkında görüş  alışverişinde  bulundu. Görüşmede; Diyarbakır Doğa ve Dağcılık Kulübü Başkanı ve üyeleri Takoran Vadisi'nin yerli ve yabancı doğa yürüyüşçülerinin gezi rotalarında yer alması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtirken, Belediye Başkan Yardımcısı Karavar,  verdikleri destek  ve  sundukları  katkılar için Diyarbakır Doğa  ve Dağcılık  Kulübü  ile Fırat Gezginleri Kulübü'ne  Siverek  halkı  ve şahsı adına şükranlarını sundu.
Samimi bir havada geçen görüşme günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. Başkan Karavar, merdivenlere kadar eşlik ederek konuklarını uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.