Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Karavar: ‘Temizlikte İddialıyız’

SİVEREK 25.06.2019 - 16:39, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Karavar: ‘Temizlikte İddialıyız’

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, ilçede düzenli ve disiplinli bir şekilde temizlik işlerinin yapıldığını, bu konuda vatandaşlardan hiçbir şikayet gelmediğini söyledi.
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, ilçede düzenli ve disiplinli bir şekilde temizlik işlerinin yapıldığını, bu konuda vatandaşlardan hiçbir şikayet gelmediğini söyledi. Dicle Mahallesindeki Mevlüt Korkmazoğlu caddesinde bilinçli olarak kömür torbalarıyla doldurulan ve daha sonra mahallenin çöpleriyle taşan, çöp konteynırının fotoğrafını çekerek, ‘Siverek Belediyesi temizlik yapmıyor’ başlığı atan muhalif bir yerel sitenin haberi ve bu konuda sosyal medyada paylaşılan önyargılı paylaşım ve yorumlar hakkında, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürlüğünden Sorumlu Cumali Karavar, haber Siverek sitesine açıklamalarda bulundu. Karavar, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince düzenli olarak, çöp konteynırların boşaltıldığına dikkat çekerek, “Sabah saatlerinde sosyal medyada paylaşılan fotoğraf sonrasında yarım saat içerisinde Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleriyle birlikte, bahsi geçen ve çöplerden dolayı taşan konteynırın yanına gittik. Çünkü bu bizim içinde dikkat çekici bir fotoğraftı, malumunuz beni tanıyan veya sosyal medyada takip eden arkadaşlarımız bu konuda benim çok titiz olduğumu biliyor ve özelikle muhtarlardan, böyle bir sorun olduğu taktirde anında fotoğraflayıp bana yollamalarını istiyorum. Siverek halkımız temiz ve ferah bir şehirde yaşamayı hak ediyor ve bizde bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bahsi geçen çöp konteynırı en son akşam saat 16:20'de boşaltılmış, saat 20:00 civarların da tekrar arkadaşlarımız o bölgede temizlik çalışmaları yaptığı esnada mahallede taşlı sopalı bir kavga çıkması nedeniyle ekiplerimiz oradan ayrılmıştır. Ne gariptir ki bu çöp konteynırların içine kömür dolu torbalar atılmış ve böylece dolmuştur. Biz bu kömür torbaların fotoğrafını çekerek, vatandaşlarımızın zihninde bir soru işareti bırakmamayı amaçladık. Bu konteynırların yakınında yaşayan vatandaşlarımızda sabah çöplerini boşalttıkları zaman çöp konteynırında yer kalmadığından, çöpleri yere atmıştır. Bunu fırsat bilen birileri de bunun fotoğrafını çekerek, bazı site ve sosyal medyaya servis etmiş ve bunun üzerinden Belediyemizi hedef almışlardır." dedi. “Yapılan yayın ve paylaşımlar taraflı ve kasıtlıdır” Cumali Karavar, yapılan paylaşımların kasıtlı ve taraflı olduğunu söyleyerek, “İlçemizde her çöp konteynırı en az üç defa boşaltılır ve temizlenir. Bir fotoğraf üzerinden Belediyemize karşı algı yaratmaya çalışanlar amaçlarına ulaşmayacaklardır. Siverek Belediyesi tüm kurumlarıyla Siverek halkına hak ettiği hizmeti yaparak, bu gibi algı operasyonu yapmaya kalkışanlara en iyi cevabı verecektir." diye konuştu.  
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, ilçede düzenli ve disiplinli bir şekilde temizlik işlerinin yapıldığını, bu konuda vatandaşlardan hiçbir şikayet gelmediğini söyledi.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, ilçede düzenli ve disiplinli bir şekilde temizlik işlerinin yapıldığını, bu konuda vatandaşlardan hiçbir şikayet gelmediğini söyledi.

Dicle Mahallesindeki Mevlüt Korkmazoğlu caddesinde bilinçli olarak kömür torbalarıyla doldurulan ve daha sonra mahallenin çöpleriyle taşan, çöp konteynırının fotoğrafını çekerek, ‘Siverek Belediyesi temizlik yapmıyor’ başlığı atan muhalif bir yerel sitenin haberi ve bu konuda sosyal medyada paylaşılan önyargılı paylaşım ve yorumlar hakkında, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürlüğünden Sorumlu Cumali Karavar, haber Siverek sitesine açıklamalarda bulundu.

Karavar, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince düzenli olarak, çöp konteynırların boşaltıldığına dikkat çekerek, “Sabah saatlerinde sosyal medyada paylaşılan fotoğraf sonrasında yarım saat içerisinde Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleriyle birlikte, bahsi geçen ve çöplerden dolayı taşan konteynırın yanına gittik. Çünkü bu bizim içinde dikkat çekici bir fotoğraftı, malumunuz beni tanıyan veya sosyal medyada takip eden arkadaşlarımız bu konuda benim çok titiz olduğumu biliyor ve özelikle muhtarlardan, böyle bir sorun olduğu taktirde anında fotoğraflayıp bana yollamalarını istiyorum. Siverek halkımız temiz ve ferah bir şehirde yaşamayı hak ediyor ve bizde bu konuda elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bahsi geçen çöp konteynırı en son akşam saat 16:20'de boşaltılmış, saat 20:00 civarların da tekrar arkadaşlarımız o bölgede temizlik çalışmaları yaptığı esnada mahallede taşlı sopalı bir kavga çıkması nedeniyle ekiplerimiz oradan ayrılmıştır. Ne gariptir ki bu çöp konteynırların içine kömür dolu torbalar atılmış ve böylece dolmuştur. Biz bu kömür torbaların fotoğrafını çekerek, vatandaşlarımızın zihninde bir soru işareti bırakmamayı amaçladık. Bu konteynırların yakınında yaşayan vatandaşlarımızda sabah çöplerini boşalttıkları zaman çöp konteynırında yer kalmadığından, çöpleri yere atmıştır. Bunu fırsat bilen birileri de bunun fotoğrafını çekerek, bazı site ve sosyal medyaya servis etmiş ve bunun üzerinden Belediyemizi hedef almışlardır." dedi.

“Yapılan yayın ve paylaşımlar taraflı ve kasıtlıdır”

Cumali Karavar, yapılan paylaşımların kasıtlı ve taraflı olduğunu söyleyerek, “İlçemizde her çöp konteynırı en az üç defa boşaltılır ve temizlenir. Bir fotoğraf üzerinden Belediyemize karşı algı yaratmaya çalışanlar amaçlarına ulaşmayacaklardır. Siverek Belediyesi tüm kurumlarıyla Siverek halkına hak ettiği hizmeti yaparak, bu gibi algı operasyonu yapmaya kalkışanlara en iyi cevabı verecektir." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.