Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kaymakam Ongu'dan kırsal mahalle okullarına ziyaret

SİVEREK 18.02.2021 - 15:41, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kaymakam Ongu'dan kırsal mahalle okullarına ziyaret

Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ve İlçe Müdürümüz Nuri Kapanoğlu yüz yüze eğitime başlayan kırsal mahalle okullarını ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti.
Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ve İlçe Müdürümüz Nuri Kapanoğlu yüz yüze eğitime başlayan kırsal mahalle okullarını ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti. Kırsal mahallelerde yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerle bir süre sohbet eden Siverek Kaymakamı Hasan Ongu beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu'ndan okulların genel sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Ördekli, Kalınağaç, Taşıkara ve Hasırlı okullarında incelemelerde bulunan Hasan Ongu, öğretmenlerin önerilerini dinledi. Okulun genel yapısı, ısınma durumu, öğretmen ve öğrenci sayısı, şube sayısı, taşımalı eğitim durumu ve koronavirüs kapsamında alınan tedbirlere uygunluk konularında bilgi aldıktan sonra sınıfları dolaşan Ongu, öğrencilerle sohbet edip çeşitli hediyeler dağıttı. Bilim kurulunun tavsiye kararı doğrultusunda 15 Şubat itibari ile kırsal mahallelerdeki okullarda yüz yüze eğitim verilmeye başladığını hatırlatan Kaymakam Hasan Ongu şunları kaydetti: "Koronavirüs salgınından dolayı bir süredir okuldan uzak olan öğrencelerimizi ziyaret ederek hem onları teşvik etmek hem de okullarımızın alınan tedbirlere uygunluğunu kontrol etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdik. Eğitim ilçemizde en fazla önemsediğimiz konuların başında gelmektedir. Bu anlamda zaman zaman öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimiz ile bir araya gelerek daha sağlıklı ve kaliteli eğitim vermek için istişarede bulunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz."
Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ve İlçe Müdürümüz Nuri Kapanoğlu yüz yüze eğitime başlayan kırsal mahalle okullarını ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti.

Siverek Kaymakamı Hasan Ongu ve İlçe Müdürümüz Nuri Kapanoğlu yüz yüze eğitime başlayan kırsal mahalle okullarını ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti.

Kırsal mahallelerde yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerle bir süre sohbet eden Siverek Kaymakamı Hasan Ongu beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu'ndan okulların genel sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Ördekli, Kalınağaç, Taşıkara ve Hasırlı okullarında incelemelerde bulunan Hasan Ongu, öğretmenlerin önerilerini dinledi. Okulun genel yapısı, ısınma durumu, öğretmen ve öğrenci sayısı, şube sayısı, taşımalı eğitim durumu ve koronavirüs kapsamında alınan tedbirlere uygunluk konularında bilgi aldıktan sonra sınıfları dolaşan Ongu, öğrencilerle sohbet edip çeşitli hediyeler dağıttı.

Bilim kurulunun tavsiye kararı doğrultusunda 15 Şubat itibari ile kırsal mahallelerdeki okullarda yüz yüze eğitim verilmeye başladığını hatırlatan Kaymakam Hasan Ongu şunları kaydetti: "Koronavirüs salgınından dolayı bir süredir okuldan uzak olan öğrencelerimizi ziyaret ederek hem onları teşvik etmek hem de okullarımızın alınan tedbirlere uygunluğunu kontrol etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdik. Eğitim ilçemizde en fazla önemsediğimiz konuların başında gelmektedir. Bu anlamda zaman zaman öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimiz ile bir araya gelerek daha sağlıklı ve kaliteli eğitim vermek için istişarede bulunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.