Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kaza nerden geliyorum demez, Başınıza her an uçak düşebilir'

17.03.2021 - 10:09, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kaza nerden geliyorum demez, Başınıza her an uçak düşebilir'

(Görüntülü)-Tek motorlu uçak kalkıştan hemen sonra yoldaki bir otomobilin üzerine düştü ve patlama meydana geldi. Kazada uçaktaki iki kişi hayatını kaybetti, otomobildeki bir kadın ve çocuk yaralandı
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ! ABD’nin Florida eyaletinde iki kişinin bulunduğu tek motorlu uçak, kalkıştan hemen sonra, yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine düştü. Kazada uçaktaki 2 kişi hayatını kaybetti, otomobildeki bir kadın ve çocuk da yaralandı. Kaza, ABD’nin Florida eyaletindeki Miami kentinin Pembroke Pines ilçesinde meydana geldi. İçinde 2 kişinin bulunduğu Beechcraft 36 Bonanza tipi tek motorlu uçak, kalkıştan hemen sonra yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine düştü ve patlama meydana geldi. ABD medyası, kaza sonucu uçaktaki 2 kişinin hayatını kaybettiğini, otomobilin içindeki kadın ve çocuğun da yaralandığını duyurdu. ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA),uçağın düşüş nedeninin henüz belirlenemediğini, incelemelerin sürdüğünü açıkladı.
(Görüntülü)-Tek motorlu uçak kalkıştan hemen sonra yoldaki bir otomobilin üzerine düştü ve patlama meydana geldi. Kazada uçaktaki iki kişi hayatını kaybetti, otomobildeki bir kadın ve çocuk yaralandı

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ!

ABD’nin Florida eyaletinde iki kişinin bulunduğu tek motorlu uçak, kalkıştan hemen sonra, yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine düştü. Kazada uçaktaki 2 kişi hayatını kaybetti, otomobildeki bir kadın ve çocuk da yaralandı.

Kaza, ABD’nin Florida eyaletindeki Miami kentinin Pembroke Pines ilçesinde meydana geldi.

İçinde 2 kişinin bulunduğu Beechcraft 36 Bonanza tipi tek motorlu uçak, kalkıştan hemen sonra yolda ilerleyen bir otomobilin üzerine düştü ve patlama meydana geldi.

ABD medyası, kaza sonucu uçaktaki 2 kişinin hayatını kaybettiğini, otomobilin içindeki kadın ve çocuğun da yaralandığını duyurdu.

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA),uçağın düşüş nedeninin henüz belirlenemediğini, incelemelerin sürdüğünü açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.