Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kazayı Görenler Şaştı Kaldı

16.11.2019 - 09:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kazayı Görenler Şaştı Kaldı

İlginç kaza Siverek, Üçkuyu Kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde elektrik direğine çıkan aracı görenler şaşırdı kaldı. Olay ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Üçkuyu Kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi.  Sabah gün ağrımı ile beraber yoldan geçen Mahalle sakinleri ve vatandaşlar, henüz kime ait olduğu tesbit edilmeyen hafif ticari bir aracın elektrik direğine çıktığını görünce gözlerine inanamadı. Vatandaşlar aracın o halini cep telefonu kamaralarına çekerek, sosyal medyada paylaştı. Karayolundan yaklaşık 50 metre uzaklıkta, elektrik direğine çıkan araçta büyük bir hasar olmaması dikkat çekti. Aracın gece saatlerinde kontrolden çıkarak, 50 metre uzaklıkta bulunan elektrik direğine çıktığı tahmin edilen ediliyor.  
İlginç kaza Siverek, Üçkuyu Kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde elektrik direğine çıkan aracı görenler şaşırdı kaldı.

Olay ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Üçkuyu Kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 

Sabah gün ağrımı ile beraber yoldan geçen Mahalle sakinleri ve vatandaşlar, henüz kime ait olduğu tesbit edilmeyen hafif ticari bir aracın elektrik direğine çıktığını görünce gözlerine inanamadı. Vatandaşlar aracın o halini cep telefonu kamaralarına çekerek, sosyal medyada paylaştı.

Karayolundan yaklaşık 50 metre uzaklıkta, elektrik direğine çıkan araçta büyük bir hasar olmaması dikkat çekti.

Aracın gece saatlerinde kontrolden çıkarak, 50 metre uzaklıkta bulunan elektrik direğine çıktığı tahmin edilen ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.