Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kejan Aşireti Önderi Mehmet Kıran’dan Önemli Açıklamalar

06.06.2018 - 20:12, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kejan Aşireti Önderi Mehmet Kıran’dan Önemli Açıklamalar

Kejan Aşireti Önderi Mehmet Kıran’dan Önemli açıklamalar
BÜYÜK KEJAN AŞİRETİ KANAAT ÖNDERİ MEHMET KIRAN'DAN TARİHİ AÇIKLAMA! Ciddi ve profesyonel bir şirketin altı ay boyunca yaptığı araştırmalar ve Osmanlı arşivlerinin desteklediği veriler ile nüfusu Siverek, Ceylanpınar üzerinde yoğunlaşmış ancak Bitlis, Bingöl, Elazığ, Bozova, İstanbul, İzmir dahil olmak üzere geniş bir coğrafyaya  yayılmış ve resmi rakamlara göre ülkenin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük aşireti olan Kejan Aşireti Kanaat önderi Mehmet Kıran bir konuştu pir konuştu. SABRIMIZI SINAMASINLAR! Konuşmasına seçim sürecinin ülke adına ne denli kritik bir öneme sahip olduklarının farkında olduklarını ve aşiret olarak bu zorlu süreçte  sonsuz bir kredi ile Cumhurbaşkanımızın ve pek tabi olarak seçim bölgesinde Sn. Cumhurbaşkanının elçisi M.Kasım Gülpınar'ın yanında olduklarını ifade ederek başlayan Kıran; Herkes bilmelidir ki; M.Kasım Gülpınar sadece Siverek değil ülke siyaseti ve partimiz için çok büyük bir değerdir.  Herkes bilsin ki; büyük Kejan aşireti olarak bugüne kadar her seçim döneminde bu büyük değerimiz üzerinde oynanmaya çalışılan bütün kirli ayak oyunlarının farkındayız! ARTIK BUNA MÜSAADE ETMEYİZ! M.Kasım Gülpınar bütün bölge de yüz binlerin gönül verdiği ve adaletine, samimiyetine, tertemiz siyaset profiline büyük bir saygı duyduğu hepimizin alınlarındaki ak, yüreklerindeki gururudur. Kejan Aşireti olarak şu son seçimde bile bu büyük değerimizin birbirinden değerli hizmetlerini, M.Kasım Gülpınar isminin ve varlığının önemini kavrayamamış bir takım art niyetlilerin ayak oyunlarını gördük, biliyor, farkındayız! SUSTUYSAK GÜLPINAR'A SEVGİMİZ ŞANLI TARİHİMİZE SAYGIMIZDANDIR!  Ülkenin dört bir yanına dağılmış birbirinden değerli her bireyi ve onurlu duruşu ile her daim bölgenin önemli bir dinamiği olan Kejan Aşireti olarak bugüne kadar sustuysak önce şanlı tarihimize yaraşır şanımızdan sonra Sn. M.Kasım Gülpınar'a olan sevgimiz ve memleketin huzuruna dair kalpten hassas olduğumuz huzur dikkatindendir. KİMSE SABRIMIZI SINAMAYA KALKMASIN! Buradan ilk ve son kez ifade etmek istiyorum: Memleketimizin bağrından çıkmış ve bilgi birikimi, engin tecrübesi, dürüstlüğü saygın geçmişi, kültürü ile bölge siyasetinin en değerli isimlerinden bizlerin de medarı iftiharı olan Gülpınar yalnız değildir ve Kejan Aşiretinin her daim yanı başında yürüyeceği gözbebeğimizdir. Kimse sabrımızı sınamaya kalkmasın sakın zira tarih büyük Kejan Aşiretinin sabrının taştığında gereken yerlere gereken dersi verdiği sayısız örnekler ile doludur ve partimizin selameti, memleketin huzuru ama elbetteki Sn. Gülpınar'ın çizdiği yolda yürümek adına gereken tavır da gösterilecektir. Sevgi ve saygılarımı ile kamuoyu ve aşiretimin her bir bireyine duyulur. Kejan Aşireti Kanat önderi Mehmet Kıran basın açıklamasına şu sözlerle son verdi. Maalesef liste sürecinde Viranlehir'imize çok büyük katkıları olacağına inandığım Mehmet Günak kardeşimizin olmayışı bizi üzmüştür ancak aşiretim olarak Mehmet Kardeşimiz de bizim değerimizdir ve gönüllerin vekilidir.
Kejan Aşireti Önderi Mehmet Kıran’dan Önemli açıklamalar

BÜYÜK KEJAN AŞİRETİ KANAAT ÖNDERİ MEHMET KIRAN'DAN TARİHİ AÇIKLAMA!

Ciddi ve profesyonel bir şirketin altı ay boyunca yaptığı araştırmalar ve Osmanlı arşivlerinin desteklediği veriler ile nüfusu Siverek, Ceylanpınar üzerinde yoğunlaşmış ancak Bitlis, Bingöl, Elazığ, Bozova, İstanbul, İzmir dahil olmak üzere geniş bir coğrafyaya
 yayılmış ve resmi rakamlara göre ülkenin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük aşireti olan Kejan Aşireti Kanaat önderi Mehmet Kıran bir konuştu pir konuştu.

SABRIMIZI SINAMASINLAR!

Konuşmasına seçim sürecinin ülke adına ne denli kritik bir öneme sahip olduklarının farkında olduklarını ve aşiret olarak bu zorlu süreçte  sonsuz bir kredi ile Cumhurbaşkanımızın ve pek tabi olarak seçim bölgesinde Sn. Cumhurbaşkanının elçisi M.Kasım Gülpınar'ın yanında olduklarını ifade ederek başlayan Kıran;

Herkes bilmelidir ki; M.Kasım Gülpınar sadece Siverek değil ülke siyaseti ve partimiz için çok büyük bir değerdir. 

Herkes bilsin ki; büyük Kejan aşireti olarak bugüne kadar her seçim döneminde bu büyük değerimiz üzerinde oynanmaya çalışılan bütün kirli ayak oyunlarının farkındayız!

ARTIK BUNA MÜSAADE ETMEYİZ!

M.Kasım Gülpınar bütün bölge de yüz binlerin gönül verdiği ve adaletine, samimiyetine, tertemiz siyaset profiline büyük bir saygı duyduğu hepimizin alınlarındaki ak, yüreklerindeki gururudur.

Kejan Aşireti olarak şu son seçimde bile bu büyük değerimizin birbirinden değerli hizmetlerini, M.Kasım Gülpınar isminin ve varlığının önemini kavrayamamış bir takım art niyetlilerin ayak oyunlarını gördük, biliyor, farkındayız!

SUSTUYSAK GÜLPINAR'A SEVGİMİZ ŞANLI TARİHİMİZE SAYGIMIZDANDIR! 

Ülkenin dört bir yanına dağılmış birbirinden değerli her bireyi ve onurlu duruşu ile her daim bölgenin önemli bir dinamiği olan Kejan Aşireti olarak bugüne kadar sustuysak önce şanlı tarihimize yaraşır şanımızdan sonra Sn. M.Kasım Gülpınar'a olan sevgimiz ve memleketin huzuruna dair kalpten hassas olduğumuz huzur dikkatindendir.

KİMSE SABRIMIZI SINAMAYA KALKMASIN!

Buradan ilk ve son kez ifade etmek istiyorum: Memleketimizin bağrından çıkmış ve bilgi birikimi, engin tecrübesi, dürüstlüğü saygın geçmişi, kültürü ile bölge siyasetinin en değerli isimlerinden bizlerin de medarı iftiharı olan Gülpınar yalnız değildir ve Kejan Aşiretinin her daim yanı başında yürüyeceği gözbebeğimizdir.

Kimse sabrımızı sınamaya kalkmasın sakın zira tarih büyük Kejan Aşiretinin sabrının taştığında gereken yerlere gereken dersi verdiği sayısız örnekler ile doludur ve partimizin selameti, memleketin huzuru ama elbetteki Sn. Gülpınar'ın çizdiği yolda yürümek adına gereken tavır da gösterilecektir.

Sevgi ve saygılarımı ile kamuoyu ve aşiretimin her bir bireyine duyulur.

Kejan Aşireti Kanat önderi Mehmet Kıran basın açıklamasına şu sözlerle son verdi.

Maalesef liste sürecinde Viranlehir'imize çok büyük katkıları olacağına inandığım Mehmet Günak kardeşimizin olmayışı bizi üzmüştür ancak aşiretim olarak Mehmet Kardeşimiz de bizim değerimizdir ve gönüllerin vekilidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.