Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kıraathanesini manava dönüştürdü

SİVEREK 25.12.2020 - 10:53, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kıraathanesini manava dönüştürdü

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir esnaf korona nedeniyle faaliyeti durdurulan kıraathanesini, manava dönüştürdü.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir esnaf korona virüs nedeniyle kapatmak zorunda kaldığı kıraathanesini manava dönüştürdü.     Korona virüs nedeniyle alınan kararlar neticesinde çalışmaları durdurulan kıraathane sahipleri iş yerlerinin açılmasını beklerken, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kıraathane sahibi ise iş yerini manava dönüştürdü. İlçenin Siverek Caddesi üzerinde bulunan kıraathanesini manava çeviren Fatih Keskin, şimdilerde çay yerine müşterilerine sebze ve meyve satıyor.   Pandemi öncesi iş yerini kıraathane olarak işlettiğini söyleyen Fatih Keskin, ”Toplum olarak bu illetten kurtulmak için el ele vermek zorundayız. Kıraathaneleri bu süreçte açamayacağımıza göre, aklımıza böyle bir fikir geldi. Bir değişiklik, bir örneklik olsun diye ve iyi olduğunu da düşünüyorum. İnşallah tutturabilirsek böyle devam edeceğim. 4-5 gündür kıraathaneyi manava çevirmişim ve görünen o ki böylesi daha karlı. Çünkü halk pazarlara gitmekten korkuyor, çekiniyor manav daha güvenli diye buraya geliyor. Satışlardan memnunuz” dedi
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir esnaf korona nedeniyle faaliyeti durdurulan kıraathanesini, manava dönüştürdü.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir esnaf korona virüs nedeniyle kapatmak zorunda kaldığı kıraathanesini manava dönüştürdü.  


  Korona virüs nedeniyle alınan kararlar neticesinde çalışmaları durdurulan kıraathane sahipleri iş yerlerinin açılmasını beklerken, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kıraathane sahibi ise iş yerini manava dönüştürdü. İlçenin Siverek Caddesi üzerinde bulunan kıraathanesini manava çeviren Fatih Keskin, şimdilerde çay yerine müşterilerine sebze ve meyve satıyor.


  Pandemi öncesi iş yerini kıraathane olarak işlettiğini söyleyen Fatih Keskin, ”Toplum olarak bu illetten kurtulmak için el ele vermek zorundayız. Kıraathaneleri bu süreçte açamayacağımıza göre, aklımıza böyle bir fikir geldi. Bir değişiklik, bir örneklik olsun diye ve iyi olduğunu da düşünüyorum. İnşallah tutturabilirsek böyle devam edeceğim. 4-5 gündür kıraathaneyi manava çevirmişim ve görünen o ki böylesi daha karlı. Çünkü halk pazarlara gitmekten korkuyor, çekiniyor manav daha güvenli diye buraya geliyor. Satışlardan memnunuz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.