Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kırsal Mahalle öğrencileri berber ortamında tıraş oldu

27.03.2018 - 16:02, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kırsal Mahalle öğrencileri berber ortamında tıraş oldu

Siverek ilçesine bağlı Karakoyun ilkokul Müdür ve öğretmenleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan ve kırsal mahallelerinde berber bulunmayan öğrencilere saç tıraşı yaptırdı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Karakoyun ilkokul Müdür ve öğretmenleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan ve kırsal mahallelerinde berber bulunmayan öğrencilere saç tıraşı yaptırdı. Taşıma sistemiyle eğitim ve öğretim yapan okul öğrencileri, ilk kez berber ortamında, ayna karşısında tıraş olmanın keyfini yaşadı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan okul Müdürü Mehmet Usluer; “ Bugün Karakoyun ilkokulunda sosyal sorumluluk projesi kapsamında, bir kuaför arkadaşımızı okulumuza davet ettik, sağ olsun oda bizi kırmayıp, okulumuza geldi, çocuklarlarımıza bir takım saç bakım ve kesimi ile ilgili çalışmalar yaptı, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Burada çocuklarımızı bir nebzede olsa sevindirtebilmişsek, ne mutlu bize” dedi Hayatlarında ilk defa koltukta oturup, tıraş olmanın keyfini yaşayan öğrenciler, müdür ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Siverek ilçesine bağlı Karakoyun ilkokul Müdür ve öğretmenleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan ve kırsal mahallelerinde berber bulunmayan öğrencilere saç tıraşı yaptırdı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Karakoyun ilkokul Müdür ve öğretmenleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan ve kırsal mahallelerinde berber bulunmayan öğrencilere saç tıraşı yaptırdı.

Taşıma sistemiyle eğitim ve öğretim yapan okul öğrencileri, ilk kez berber ortamında, ayna karşısında tıraş olmanın keyfini yaşadı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan okul Müdürü Mehmet Usluer; “ Bugün Karakoyun ilkokulunda sosyal sorumluluk projesi kapsamında, bir kuaför arkadaşımızı okulumuza davet ettik, sağ olsun oda bizi kırmayıp, okulumuza geldi, çocuklarlarımıza bir takım saç bakım ve kesimi ile ilgili çalışmalar yaptı, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Burada çocuklarımızı bir nebzede olsa sevindirtebilmişsek, ne mutlu bize” dedi

Hayatlarında ilk defa koltukta oturup, tıraş olmanın keyfini yaşayan öğrenciler, müdür ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.