Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları sürüyor

SİVEREK 09.10.2019 - 08:45, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları sürüyor

Siverek Belediyesince kırsal mahallelere yönelik başlatılan yol yapım çalışmaları sürdürülüyor.
Siverek Belediyesince kırsal mahallelere yönelik başlatılan yol yapım çalışmaları sürdürülüyor. Kırsal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında çamur deryasına dönen kırsaldaki yol ağını sorun olmaktan kurtarmak için kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal mahallelerde mahalle içi yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, Karacadağ kırsalındaki Karabahçe ve Gerçek mahallelerinde stabilize yol yapımına devam ederken Soydan, Ekinci ve Avcı kırsalında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar sırasında bölge ayrımı yapmadıklarını ve hizmeti eşit bir şekilde dağıtmaya özen gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, “Kırsal mahallelerimizde yaptığımız hizmetler noktasında adil ve eşit davranmaya dikkat ediyoruz. Bu ilçenin doğusu da olabilir batısı da. Kuzey-güney ayrımı yapmadan eşit miktarda hizmet götürmeye özen gösteriyoruz.” dedi. Bir süre önce Altaylı ve Bereketli kırsalında çalışma yapıldığını belirten Karavar, “Üstüntaş kırsal mahallesinde mahalle içi yollarını tamamladık. Ekiplerimiz bugün de Karacadağ kırsalındaki Karabahçe, Gerçek, Soydan, Ekici ve Avcı’da çalışma yürütüyor. Bölgede en kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak hizmeti diğer mahallelerimize götürmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.
Siverek Belediyesince kırsal mahallelere yönelik başlatılan yol yapım çalışmaları sürdürülüyor.

Siverek Belediyesince kırsal mahallelere yönelik başlatılan yol yapım çalışmaları sürdürülüyor.

Kırsal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında çamur deryasına dönen kırsaldaki yol ağını sorun olmaktan kurtarmak için kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kırsal mahallelerde mahalle içi yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, Karacadağ kırsalındaki Karabahçe ve Gerçek mahallelerinde stabilize yol yapımına devam ederken Soydan, Ekinci ve Avcı kırsalında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar sırasında bölge ayrımı yapmadıklarını ve hizmeti eşit bir şekilde dağıtmaya özen gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, “Kırsal mahallelerimizde yaptığımız hizmetler noktasında adil ve eşit davranmaya dikkat ediyoruz. Bu ilçenin doğusu da olabilir batısı da. Kuzey-güney ayrımı yapmadan eşit miktarda hizmet götürmeye özen gösteriyoruz.” dedi.

Bir süre önce Altaylı ve Bereketli kırsalında çalışma yapıldığını belirten Karavar, “Üstüntaş kırsal mahallesinde mahalle içi yollarını tamamladık. Ekiplerimiz bugün de Karacadağ kırsalındaki Karabahçe, Gerçek, Soydan, Ekici ve Avcı’da çalışma yürütüyor. Bölgede en kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak hizmeti diğer mahallelerimize götürmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.