Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kırsal Mahallerde Sabahın İlk Işıklarıyla Çalışmalar Başlıyor

31.10.2019 - 11:08, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kırsal Mahallerde Sabahın İlk Işıklarıyla Çalışmalar Başlıyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde değişen yeni belediye yönetimiyle, yıllardır hizmetten yoksun olan kırsal mahalleler hizmet görmeye başladı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde değişen yeni belediye yönetimiyle, yıllardır hizmetten yoksun olan kırsal mahalleler hizmet görmeye başladı. Siverek Kırsal İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçenin doğu, batı, güney ve kuzeyi ayrımı yapmadan aynı anda 9 kırsal mahallede çalışma yürüttüklerini belirten Siverek Belediyesi Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, vatandaşlarımıza hizmet yapmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Karavar,” Sabahın ilk ışıklarıyla beraber kırsal mahallelerde çalışan ekiplerimizle işe başlıyoruz. Ekiplerimiz aynı anda 9 kırsal Mahallede çalışma yürütüyor ve bir kırsal mahalleyi 10 gün gibi kısa bir zaman zarfında tozdan ve çamurdan kurtarıyoruz. Bayırözü Kırsal Mahallemizde de çalışmalara başlamış bulunmaktayız, köy içi yollar ve caddeleri yapıyor, yeni yapılan evlere de yol götürmek için çalışıyoruz” dedi Muhtarla devamlı istişare ediyoruz Kırsal Mahalle Muhtarıyla devamlı istişarelerde bulunduğunu açıklayan Karavar,” Yapılan istişareler sonucu acil yapılması gereken çalışmalara karar veriyor ve ivedilikle bu çalışmayı yapıyoruz. Hizmetlerimiz ilçenin kuzeyi, güneyi, batısı ve doğusu fark etmeksizin çalışıyoruz. Kısıtlı imkânlarla yaptığımız bu çalışmalardan olumlu dönüşler alıyoruz. Durum tespiti yaparak tüm kırsal Mahallelerimize eşit hizmet götürmeye kararlıyız” dedi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde değişen yeni belediye yönetimiyle, yıllardır hizmetten yoksun olan kırsal mahalleler hizmet görmeye başladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde değişen yeni belediye yönetimiyle, yıllardır hizmetten yoksun olan kırsal mahalleler hizmet görmeye başladı.

Siverek Kırsal İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçenin doğu, batı, güney ve kuzeyi ayrımı yapmadan aynı anda 9 kırsal mahallede çalışma yürüttüklerini belirten Siverek Belediyesi Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, vatandaşlarımıza hizmet yapmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Karavar,” Sabahın ilk ışıklarıyla beraber kırsal mahallelerde çalışan ekiplerimizle işe başlıyoruz. Ekiplerimiz aynı anda 9 kırsal Mahallede çalışma yürütüyor ve bir kırsal mahalleyi 10 gün gibi kısa bir zaman zarfında tozdan ve çamurdan kurtarıyoruz. Bayırözü Kırsal Mahallemizde de çalışmalara başlamış bulunmaktayız, köy içi yollar ve caddeleri yapıyor, yeni yapılan evlere de yol götürmek için çalışıyoruz” dedi

Muhtarla devamlı istişare ediyoruz

Kırsal Mahalle Muhtarıyla devamlı istişarelerde bulunduğunu açıklayan Karavar,” Yapılan istişareler sonucu acil yapılması gereken çalışmalara karar veriyor ve ivedilikle bu çalışmayı yapıyoruz. Hizmetlerimiz ilçenin kuzeyi, güneyi, batısı ve doğusu fark etmeksizin çalışıyoruz. Kısıtlı imkânlarla yaptığımız bu çalışmalardan olumlu dönüşler alıyoruz. Durum tespiti yaparak tüm kırsal Mahallelerimize eşit hizmet götürmeye kararlıyız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.