Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kırsaldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yol Eylemine Katıldı

SİVEREK 09.10.2018 - 12:32, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kırsaldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yol Eylemine Katıldı

Siverek Kırsal Mahallelerden sorumlu Başkan yardımcısı, Hacı Ahmet Öncül Büyükşehir Belediyesi önünde yol eylemine katıldı.
Siverek Kırsal Mahallelerden sorumlu Başkan yardımcısı, Hacı Ahmet Öncül Büyükşehir Belediyesi önünde yol eylemine katıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde Siverek’ten giden bir grup vatandaş, köy yollarının yapılmamasından dolayı, Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı, grubun içerisinde Siverek Belediyesi Kırsal Mahallelerden sorumlu Hacı Ahmet Öncül’de yer aldı. Siverek kırsal mahallelerde yıllardır söz verilmesine rağmen bir türlü yapılamayan yollar, en sonunda vatandaşları çileden çıkardı. Bakkaç, Güngörmez, Kuşlugöl, Kayalıkköyü ve Duydum köyü sakinleri yollarının yapılmadığını iddia ederek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak eylem yaptı. Birçok köyün Siverek ve Büyükşehir Belediyeleri tarafından yapıldığını iddia eden vatandaşlar, kendi köylerinin keyfi olarak yapılmadığını ve sorununu söyleyecekleri muhatap bulamadıklarını iddia etti. Dikkat çeken ayrıntı ise eylem yapan grubun içerinde Siverek Belediyesi Kırsal Mahallelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül’ün yer alması. Başkan yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, eyleme bir vatandaş olarak katıldığını belirtirken, Kırsal İşlerden sorumlu Başkan yardımcısının, kırsal mahalle yolları için yapılan eylemin içinde gören vatandaşlar hayretlerini gizleyemedi. Foto: Kaynak Ajansurfa
Siverek Kırsal Mahallelerden sorumlu Başkan yardımcısı, Hacı Ahmet Öncül Büyükşehir Belediyesi önünde yol eylemine katıldı.

Siverek Kırsal Mahallelerden sorumlu Başkan yardımcısı, Hacı Ahmet Öncül Büyükşehir Belediyesi önünde yol eylemine katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde Siverek’ten giden bir grup vatandaş, köy yollarının yapılmamasından dolayı, Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı, grubun içerisinde Siverek Belediyesi Kırsal Mahallelerden sorumlu Hacı Ahmet Öncül’de yer aldı.

Siverek kırsal mahallelerde yıllardır söz verilmesine rağmen bir türlü yapılamayan yollar, en sonunda vatandaşları çileden çıkardı. Bakkaç, Güngörmez, Kuşlugöl, Kayalıkköyü ve Duydum köyü sakinleri yollarının yapılmadığını iddia ederek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak eylem yaptı. Birçok köyün Siverek ve Büyükşehir Belediyeleri tarafından yapıldığını iddia eden vatandaşlar, kendi köylerinin keyfi olarak yapılmadığını ve sorununu söyleyecekleri muhatap bulamadıklarını iddia etti. Dikkat çeken ayrıntı ise eylem yapan grubun içerinde Siverek Belediyesi Kırsal Mahallelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül’ün yer alması.

Başkan yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, eyleme bir vatandaş olarak katıldığını belirtirken, Kırsal İşlerden sorumlu Başkan yardımcısının, kırsal mahalle yolları için yapılan eylemin içinde gören vatandaşlar hayretlerini gizleyemedi.

Foto: Kaynak Ajansurfa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.