Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kırvar Gençlik Platformundan Okullara Ecza Dolabı Desteği

29.03.2018 - 11:19, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kırvar Gençlik Platformundan Okullara Ecza Dolabı Desteği

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Kırvar Gençlik Platformu tarafından özelikle kırsal mahallelerde bulunan okullara ecza dolabı ve sağlık malzemeleri yardımında bulunuldu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Kırvar Gençlik Platformu tarafından özelikle kırsal mahallelerde bulunan okullara ecza dolabı ve sağlık malzemeleri yardımında bulunuldu. Platform üyeleri ecza dolapları ve yardım malzemeleriyle birlikte ziyaret ettikleri okullara teslim etti. Sağlık memurları tarafından da öğretmemelere ilk yardım ve sağlık malzemelerin nasıl kullanılacağı hakkında açıklayıcı bilgiler aktarıldı. Başlattıkları kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Kırvar Gençlik Platformu üyesi sağlık memuru Serhat Mersin; “ Siverek Milli Eğitim Müdürlüğünün izniyle Platform olarak kırsal mahallelerde bulunan okullarımıza ecza dolabı ve ilk yardım malzemeleri temininde bulunduk. Bu konuyla alakalı okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ilk yardımın nasıl yapıldığını, nasıl müdahale edilir konularında bilgi verdik. Bu çalışmalarımızda bize destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’na ve kurucu başkanımız Cumali Karavar’a teşekkür ediyoruz” dedi Doğukent Eyyüp Cenap Gülpınar İlk ve Ortaokul Müdürü Latif Yıldırım, yapılan çalışmayı tebrik ederek; “ Köyümüz ilçeye 50 kilometre uzaklıkta, bundan dolayı öğrencilerimizin hafif yaralanmalarında ilçe merkezine götürme şansımız yok, ama böyle malzemelerle hafif yaralanmalara bizde anında müdahale edebiliyoruz. Bu açıdan bu duyarlılıklarından dolayı Kırvar Gençlik Platformuna teşekkür ediyorum. Sadece malzeme desteğinde bulunmakla kalmadı arkadaşlar, bize ilk yardım konusunda önemli bilgiler verdiler. Çocuklarda meydana gelecek hafif yaralanmalara nasıl müdahale yapılması gerektiğinde açıklamalarda bulundular. Bu çalışmayı destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’na da teşekkür ediyoruz” diye belirtti
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Kırvar Gençlik Platformu tarafından özelikle kırsal mahallelerde bulunan okullara ecza dolabı ve sağlık malzemeleri yardımında bulunuldu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Kırvar Gençlik Platformu tarafından özelikle kırsal mahallelerde bulunan okullara ecza dolabı ve sağlık malzemeleri yardımında bulunuldu. Platform üyeleri ecza dolapları ve yardım malzemeleriyle birlikte ziyaret ettikleri okullara teslim etti. Sağlık memurları tarafından da öğretmemelere ilk yardım ve sağlık malzemelerin nasıl kullanılacağı hakkında açıklayıcı bilgiler aktarıldı.

Başlattıkları kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Kırvar Gençlik Platformu üyesi sağlık memuru Serhat Mersin; “ Siverek Milli Eğitim Müdürlüğünün izniyle Platform olarak kırsal mahallelerde bulunan okullarımıza ecza dolabı ve ilk yardım malzemeleri temininde bulunduk. Bu konuyla alakalı okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ilk yardımın nasıl yapıldığını, nasıl müdahale edilir konularında bilgi verdik. Bu çalışmalarımızda bize destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’na ve kurucu başkanımız Cumali Karavar’a teşekkür ediyoruz” dedi

Doğukent Eyyüp Cenap Gülpınar İlk ve Ortaokul Müdürü Latif Yıldırım, yapılan çalışmayı tebrik ederek; “ Köyümüz ilçeye 50 kilometre uzaklıkta, bundan dolayı öğrencilerimizin hafif yaralanmalarında ilçe merkezine götürme şansımız yok, ama böyle malzemelerle hafif yaralanmalara bizde anında müdahale edebiliyoruz. Bu açıdan bu duyarlılıklarından dolayı Kırvar Gençlik Platformuna teşekkür ediyorum. Sadece malzeme desteğinde bulunmakla kalmadı arkadaşlar, bize ilk yardım konusunda önemli bilgiler verdiler. Çocuklarda meydana gelecek hafif yaralanmalara nasıl müdahale yapılması gerektiğinde açıklamalarda bulundular. Bu çalışmayı destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’na da teşekkür ediyoruz” diye belirtti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.