Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kız çocuğu pompalı tüfekle ile intihar ettiği iddiası

GÜNCEL 17.11.2021 - 11:37, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kız çocuğu pompalı tüfekle ile intihar ettiği iddiası

13 yaşında olduğu öğrenilen kız çocuğu, pompalı tüfek ile intihar ettiği iddia edildi
Olay Şanlıurfa'nın Eyyubi’ye ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre dün gece saatlerinde Eyyubi’ye ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesinde 13 yaşında ki M.K isimli kız çocuğu pompalı silahla intihar etti. Kimsenin evde olmadığı sırada pompalı tüfek ile hayatına son verdiği iddia edilen çocuğun ne için intihar ettiği polis tarafından araştırılıyor. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında M.K’nin cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. habersiverek.com
13 yaşında olduğu öğrenilen kız çocuğu, pompalı tüfek ile intihar ettiği iddia edildi

Olay Şanlıurfa'nın Eyyubi’ye ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre dün gece saatlerinde Eyyubi’ye ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesinde 13 yaşında ki M.K isimli kız çocuğu pompalı silahla intihar etti.

Kimsenin evde olmadığı sırada pompalı tüfek ile hayatına son verdiği iddia edilen çocuğun ne için intihar ettiği polis tarafından araştırılıyor.

Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında M.K’nin cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

habersiverek.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.