Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kızılay’dan vatandaşlara pide ekmeği ikramı

SİVEREK 03.05.2020 - 01:20, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kızılay’dan vatandaşlara pide ekmeği ikramı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Kızılay Siverek Şubesinden vatandaşlara ücretsiz pide ekmeği
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Kızılay Siverek Şubesi vatandaşlara ücretsiz pide ekmeği ikramında bulundu. Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede dünyayla birlikte ülkemizde de salgına neden olan korona virüsü nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan vatandaşlara Kızılay Siverek Şubesi tarafından pide ekmeği ikramında bulunuldu. Salgından dolayı dışarı çıkamayan 65 üstü vatandaşlar olmak üzere maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik 9 merkez mahallede Kızılay gönüllüleri tarafından evler tek tek dolaşılarak 3 bin ekmek dağıtımı yapıldı. İkram ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Kızılay gönüllüsü  Abdurrahim Kürkçü.’’Korona virüs'ten dolayı ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Türk Kızılay Siverek şubesi, bu süreçte vatandaşlarımızın yardımına koşmaktadır. Siverek Kaymakamlığı bünyesinde kurulmuş olan Vefa Destek Grubunda yer alan gönüllülerimiz ile birlikte Özellikle 65 yaş üstü büyüklerimiz, engelli vatandaşlarımız ve yardıma muhtaç insanlarımıza yardım elini uzatmaktadır. Sokağa çıkma yasağı ile birlikte vatandaşlarımıza moral vermek ve mübarek Ramazan ayı vesilesiyle ilçemizin muhtelif mahallelerinde 3 bin Ramazan pidesi ikramında bulunduk" ifadelerini kulandı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Kızılay Siverek Şubesinden vatandaşlara ücretsiz pide ekmeği

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Kızılay Siverek Şubesi vatandaşlara ücretsiz pide ekmeği ikramında bulundu.

Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede dünyayla birlikte ülkemizde de salgına neden olan korona virüsü nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan vatandaşlara Kızılay Siverek Şubesi tarafından pide ekmeği ikramında bulunuldu.

Salgından dolayı dışarı çıkamayan 65 üstü vatandaşlar olmak üzere maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik 9 merkez mahallede Kızılay gönüllüleri tarafından evler tek tek dolaşılarak 3 bin ekmek dağıtımı yapıldı.

İkram ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Kızılay gönüllüsü  Abdurrahim Kürkçü.’’Korona virüs'ten dolayı ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Türk Kızılay Siverek şubesi, bu süreçte vatandaşlarımızın yardımına koşmaktadır. Siverek Kaymakamlığı bünyesinde kurulmuş olan Vefa Destek Grubunda yer alan gönüllülerimiz ile birlikte Özellikle 65 yaş üstü büyüklerimiz, engelli vatandaşlarımız ve yardıma muhtaç insanlarımıza yardım elini uzatmaktadır. Sokağa çıkma yasağı ile birlikte vatandaşlarımıza moral vermek ve mübarek Ramazan ayı vesilesiyle ilçemizin muhtelif mahallelerinde 3 bin Ramazan pidesi ikramında bulunduk" ifadelerini kulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.