Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Komşu kavgasında kan aktı: 1 ölü 3 yaralı!

04.11.2022 - 23:11, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Komşu kavgasında kan aktı: 1 ölü 3 yaralı!

Komşular arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde komşular arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.  Alınan bilgilere göre Eyyübiye ilçesinde henüz nedeni öğrenilmeyen bir nedenle komşular arasında tartışma çıktı, tartışma kısa sürede bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada bıçak derbeleri alan bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.   olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Komşular arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde komşular arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. 
Alınan bilgilere göre Eyyübiye ilçesinde henüz nedeni öğrenilmeyen bir nedenle komşular arasında tartışma çıktı, tartışma kısa sürede bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada bıçak derbeleri alan bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.  
olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.