Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Korona virüsü bölgenin en büyük hayvan pazarını vurdu

SİVEREK 17.03.2020 - 11:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Korona virüsü bölgenin en büyük hayvan pazarını vurdu

Videolu-Korona virüsü nedeniyle Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan bölgenin en büyük hayvan pazarı geçici bir süreyle kapatıldı.
Korona virüsü nedeniyle Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan bölgenin en büyük hayvan pazarı geçici bir süreyle kapatıldı. Çin'in Vuhan kentinde Aralık ayında ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılmaya başlayan korona virüsüne karşı Türkiye'de geniş önlemler alınmaya devam ediyor. Okulların kapanması aradın dan, toplu olarak kullanılan alanların İçişleri Bakanlığınca kapatılması ardından, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde de tedbirler alınmaya devam ediyor. Gece 00:00'da kapatılan kahvehane, cafeler ardından, Siverek Belediyesi tarafından bölgenin en büyük hayvan pazarında  geçici süreliğine kapatma kararı aldı. Kararla ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar," Hastalığın bulaşma riskine karşı vatandaşlarımızın yakın temasta bulunacağı alanlarda tedbirlerimizi almayı sürdürüyoruz. Alınan sağlık tedbirleri kapsamında bugün saat: 11.00 itibari ile Canlı Hayvan Pazarı'nın geçici bir süre kapatılması kararı alınmıştır." dedi
Videolu-Korona virüsü nedeniyle Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan bölgenin en büyük hayvan pazarı geçici bir süreyle kapatıldı.

Korona virüsü nedeniyle Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulunan bölgenin en büyük hayvan pazarı geçici bir süreyle kapatıldı.

Çin'in Vuhan kentinde Aralık ayında ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılmaya başlayan korona virüsüne karşı Türkiye'de geniş önlemler alınmaya devam ediyor. Okulların kapanması aradın dan, toplu olarak kullanılan alanların İçişleri Bakanlığınca kapatılması ardından, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde de tedbirler alınmaya devam ediyor. Gece 00:00'da kapatılan kahvehane, cafeler ardından, Siverek Belediyesi tarafından bölgenin en büyük hayvan pazarında  geçici süreliğine kapatma kararı aldı.

Kararla ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar," Hastalığın bulaşma riskine karşı vatandaşlarımızın yakın temasta bulunacağı alanlarda tedbirlerimizi almayı sürdürüyoruz. Alınan sağlık tedbirleri kapsamında bugün saat: 11.00 itibari ile Canlı Hayvan Pazarı'nın geçici bir süre kapatılması kararı alınmıştır." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.