Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Lise öğrencisinden resim sergisi

25.05.2018 - 14:27, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Lise öğrencisinden resim sergisi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 11’nci Sınıf öğrencisi yağlı boya ve karakalem çalışmaların bulunduğu resim sergisi açtı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 11’nci Sınıf öğrencisi yağlı boya ve karakalem çalışmaların bulunduğu resim sergisi açtı. Siverek Karacadağ Anadolu Lisesi 11’nci Sınıf öğrencisi Fırat Çakmak ve arkadaşları tarafından 6 aylık bir çalışma ürünü olan 100 eser İlçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Lezgo parkında vatandaşların beğenisine sunuldu. Üç yıldır yağlı ve karakalem ile çalışmalarının bulunduğunu ve bu çalışmaların ilk defa bir resim sergisinde, sergilenmesinden dolayı heyecanlı olduğunu belirten Fırat Çakmak, “  Biz burada öğretmen ve arkadaşlarımızın resimlerinin de olduğu altı aylık çalışmalarımızı sergiledik. Benim burada 20 çalışmam sergileniyor.  Bu çalışmalarda kolaj, sulu boya, yağlı boya, mozaik ve karakalem çalışmaları var. Karakalem çalışmalarımda yöresel giyinişli insanlarımızı çizdim, yağlı boyada ise genel olarak soyut çalışmalara yer verdik. Üç yıldır resim öğretmenim Bedia Tutan’dan eğitim alıyorum, bu eğitimler sonucu bir resim sergisini açmak benim için güzel bir deneyim olacak”  şeklinde konuştu Çok sayıda sanatsever öğretmen ve vatandaşlar tarafından ziyaret edilen resim sergisinde, Karacadağ Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerin yaptıkları çalışmalarda yer aldı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 11’nci Sınıf öğrencisi yağlı boya ve karakalem çalışmaların bulunduğu resim sergisi açtı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 11’nci Sınıf öğrencisi yağlı boya ve karakalem çalışmaların bulunduğu resim sergisi açtı.

Siverek Karacadağ Anadolu Lisesi 11’nci Sınıf öğrencisi Fırat Çakmak ve arkadaşları tarafından 6 aylık bir çalışma ürünü olan 100 eser İlçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Lezgo parkında vatandaşların beğenisine sunuldu.

Üç yıldır yağlı ve karakalem ile çalışmalarının bulunduğunu ve bu çalışmaların ilk defa bir resim sergisinde, sergilenmesinden dolayı heyecanlı olduğunu belirten Fırat Çakmak, “  Biz burada öğretmen ve arkadaşlarımızın resimlerinin de olduğu altı aylık çalışmalarımızı sergiledik. Benim burada 20 çalışmam sergileniyor.  Bu çalışmalarda kolaj, sulu boya, yağlı boya, mozaik ve karakalem çalışmaları var. Karakalem çalışmalarımda yöresel giyinişli insanlarımızı çizdim, yağlı boyada ise genel olarak soyut çalışmalara yer verdik. Üç yıldır resim öğretmenim Bedia Tutan’dan eğitim alıyorum, bu eğitimler sonucu bir resim sergisini açmak benim için güzel bir deneyim olacak”  şeklinde konuştu

Çok sayıda sanatsever öğretmen ve vatandaşlar tarafından ziyaret edilen resim sergisinde, Karacadağ Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerin yaptıkları çalışmalarda yer aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.