Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Mahalleliler yangını söndürmek için seferber oldu

01.07.2019 - 14:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Mahalleliler yangını söndürmek için seferber oldu

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen mera yangınını söndürmek için mahalleliler seferber oldu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen mera yangınını söndürmek için mahalleliler seferber oldu. Siverek ilçesine bağlı Taban ile Peyamlı kırsal mahalleleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgârın etkisiyle yangın kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangını fark eden kırsal mahalle sakinleri traktör ve kendi çabalarıyla yangını söndüremeyince, itfaiyeden yardım istendi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın bölgede bulunan 300 dönümlük orman alanına sıçramadan söndürüldü. Yangının büyüklüğü ve vatandaşların müdahalesi başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, yangında yaklaşık 350 dönüm mera alanı kül oldu.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen mera yangınını söndürmek için mahalleliler seferber oldu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen mera yangınını söndürmek için mahalleliler seferber oldu.

Siverek ilçesine bağlı Taban ile Peyamlı kırsal mahalleleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgârın etkisiyle yangın kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangını fark eden kırsal mahalle sakinleri traktör ve kendi çabalarıyla yangını söndüremeyince, itfaiyeden yardım istendi.

İtfaiyenin müdahalesiyle yangın bölgede bulunan 300 dönümlük orman alanına sıçramadan söndürüldü.

Yangının büyüklüğü ve vatandaşların müdahalesi başka bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, yangında yaklaşık 350 dönüm mera alanı kül oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.