Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Motor kısmına kedi giren aracını çekiciyle servise götürdü

SİVEREK 11.06.2018 - 14:00, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Motor kısmına kedi giren aracını çekiciyle servise götürdü

Siverek ilçesinde otomobilinin motor kısmına kedi giren Osman Küçükaslan, kediyi çıkaramayınca çekici çağırarak aracını servise götürdü.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde otomobilinin motor kısmına kedi giren Osman Küçükaslan, kediyi çıkaramayınca çekici çağırarak aracını servise götürdü.   Olayla ilgili açıklamada bulunan araç sahibi Osman Küçükaslan, "Şanlıurfa’da acil işimin olmasından dolayı, sabah erken saatlerinde arabamla Şanlıurfa’ya gittim. Karaköprü’ye yetiştiğimde bazı ihtiyaçlarım için arabayı istop edip, ihtiyaçlarımı giderdikten sonra arabamın yanına geldim. Tam kontağı çevireceğim zaman, arabanın ön kısmından bir kedi sesi duydum, motor kaputunu kaldırdığım zaman küçük bir kedi yavrusunun arabanın motor kısmına girdiğini gördüm. Tüm uğraşlarıma rağmen kediyi girdiği yerden çıkaramadım. Bunun üzerine olay yerine çekiciyi çağırarak, arabayı servise çektim. Servis görevlileri arabamın alt muhafızlıkları dahil birçok yeri sökerek, kediyi bulunduğu yerden çıkardılar. Bu konuda araba sahipleri çok duyarlı olmak durumundalar, neticede oda bir candır” diye konuştu
Siverek ilçesinde otomobilinin motor kısmına kedi giren Osman Küçükaslan, kediyi çıkaramayınca çekici çağırarak aracını servise götürdü.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde otomobilinin motor kısmına kedi giren Osman Küçükaslan, kediyi çıkaramayınca çekici çağırarak aracını servise götürdü.
  Olayla ilgili açıklamada bulunan araç sahibi Osman Küçükaslan, "Şanlıurfa’da acil işimin olmasından dolayı, sabah erken saatlerinde arabamla Şanlıurfa’ya gittim. Karaköprü’ye yetiştiğimde bazı ihtiyaçlarım için arabayı istop edip, ihtiyaçlarımı giderdikten sonra arabamın yanına geldim. Tam kontağı çevireceğim zaman, arabanın ön kısmından bir kedi sesi duydum, motor kaputunu kaldırdığım zaman küçük bir kedi yavrusunun arabanın motor kısmına girdiğini gördüm. Tüm uğraşlarıma rağmen kediyi girdiği yerden çıkaramadım. Bunun üzerine olay yerine çekiciyi çağırarak, arabayı servise çektim. Servis görevlileri arabamın alt muhafızlıkları dahil birçok yeri sökerek, kediyi bulunduğu yerden çıkardılar. Bu konuda araba sahipleri çok duyarlı olmak durumundalar, neticede oda bir candır” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.