Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Motosikletin çalınma anı kamerada

20.05.2018 - 15:31, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Motosikletin çalınma anı kamerada

Gündüz vakti motosikletin çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde gündüz vakti motosikletin çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı.   Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde yaşandı. Gürkan Güner isimli vatandaş, motosikletini park ettiği yerde bulamayınca durumu polise haber verdi. Olay yerine giden polisler, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelediklerinde motosikletin çalındığını belirledi.   Hırsızın rahat tavırları gözden kaçmadı   Hırsızlık anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yolda yürüyen bir şahsın, iş yerinin önüne gelerek çevreyi gözetledikten kısa bir süre sonra motosikleti alıp gittiği görülüyor. Hırsızın gündüz vakti rahat bir şekilde motosikleti çalması ise dikkatlerden kaçmadı.   Polis ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Gündüz vakti motosikletin çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde gündüz vakti motosikletin çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde yaşandı. Gürkan Güner isimli vatandaş, motosikletini park ettiği yerde bulamayınca durumu polise haber verdi. Olay yerine giden polisler, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelediklerinde motosikletin çalındığını belirledi.


 

Hırsızın rahat tavırları gözden kaçmadı

 

Hırsızlık anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yolda yürüyen bir şahsın, iş yerinin önüne gelerek çevreyi gözetledikten kısa bir süre sonra motosikleti alıp gittiği görülüyor. Hırsızın gündüz vakti rahat bir şekilde motosikleti çalması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Polis ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.