Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Muhtarlar Eylemlerini Sonlandırdı

22.07.2020 - 14:24, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Muhtarlar Eylemlerini Sonlandırdı

Siverek Merkez Mahalle Muhtarların, hizmet alamadıkları gerekçesiyle başlattıkları oturma eylemlerine yaptıkları yazılı bir basın açıklamasıyla son verdiklerini açıkladılar.
Siverek Merkez Mahalle Muhtarları, hizmet alamadıkları gerekçesiyle başlattıkları oturma eylemlerine yaptıkları yazılı bir basın açıklamasıyla son verdiklerini açıkladılar. Muhtarların basın açıklaması şöyle," Siverek Merkez muhtarları olarak başlattığımız oturma eylemi Valiliğin PANDEMİ sürecinden dolayı eylem bir araya gelme ve toplantı yasağından dolayı son vermiş bulunmaktayız.  Bu süreçte sayın vekilimiz Mehmet Kasım GÜLPINAR, Siverek Belediyesi Başkanı Şeyhmus AYDIN Siverek Kaymakamı  Mustafa ÇİFTÇİLER'in bizi ve Büyükşehir Beledi Başkanını bir araya getirerek ve işin takipçisi olacağını belirterek bugün saat 16:00 da Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşmemiz olacaktır. Bu süreçte Siverek Kaymakamı Vali bey ile görüşerek tüm sorunlarımızın haklı olduğumuzu bizzat vali beyin oluşturacağı bir kurul ile sorunların giderilmesi için takipçisi olacağı kaymakam bey tarafından bize bilgi verilmiştir Siverek halkına saygı ile dururulur." denildi
Siverek Merkez Mahalle Muhtarların, hizmet alamadıkları gerekçesiyle başlattıkları oturma eylemlerine yaptıkları yazılı bir basın açıklamasıyla son verdiklerini açıkladılar.

Siverek Merkez Mahalle Muhtarları, hizmet alamadıkları gerekçesiyle başlattıkları oturma eylemlerine yaptıkları yazılı bir basın açıklamasıyla son verdiklerini açıkladılar.

Muhtarların basın açıklaması şöyle," Siverek Merkez muhtarları olarak başlattığımız oturma eylemi Valiliğin PANDEMİ sürecinden dolayı eylem bir araya gelme ve toplantı yasağından dolayı son vermiş bulunmaktayız. 
Bu süreçte sayın vekilimiz Mehmet Kasım GÜLPINAR, Siverek Belediyesi Başkanı Şeyhmus AYDIN Siverek Kaymakamı  Mustafa ÇİFTÇİLER'in bizi ve Büyükşehir Beledi Başkanını bir araya getirerek ve işin takipçisi olacağını belirterek bugün saat 16:00 da Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşmemiz olacaktır.
Bu süreçte Siverek Kaymakamı Vali bey ile görüşerek tüm sorunlarımızın haklı olduğumuzu bizzat vali beyin oluşturacağı bir kurul ile sorunların giderilmesi için takipçisi olacağı kaymakam bey tarafından bize bilgi verilmiştir
Siverek halkına saygı ile dururulur." denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.