Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Öğrencilerden Örnek Davranış

06.12.2019 - 13:20, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Öğrencilerden Örnek Davranış

(Videolu)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ortaokul öğrencileri yaptıkları kermesle, elde ettikleri gelirle engelliler için akülü tekerlekli sandalye aldı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ortaokul öğrencileri yaptıkları kermesle, elde ettikleri gelirle engelliler için akülü tekerlekli sandalye aldı. Siverek Halit Gülpınar Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve velilerin işbirliğiyle sosyal sorumluluk projesi kapsamından, Okulun kapalı spor salonunda 2 gün süren kermeste elde edilen gelirle 2 akülü tekerlekli sandalye aldı. okulda yapılan bir törenle alınan akülü sandalyeler 52 yaşındaki Zinnet Yaşar ve 7 yaşındaki Enes Okutan verildi. Duygulu anların yaşandığı teslim töreninde, Enes'in anne ve babası gözyaşlarını tutamadı. 7 yaşında ki Enes Okutan gazetecilere yaptığı açıklamada, duygularını dile getirdi. Enes "Artık okula ben akülü sandalyemle gideceğim, annem beni omzuna almak zorunda kalmayacak. Bununla dükkanlara gideceğim, parklara gideceğim, misafirliğe gideceğim. artık annem bana para verecek ben eşya almaya gideceğim, tek başıma gideceğim artık ablam beni götürmeyecek ben kendim tek gideceğim. Akülü sandalyem olduğu için çok mutluyum" dedi Küçük çocuğun konuşmasıyla, teslim törenine katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Akülü sandalyesini alan Zinnet Yaşarda, sevincini dile getirerek, tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür etti. Siverek Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Çiftel, yapılan güzel çalışma için Okul Müdürü İbrahim Karakaş'a teşekkür plaketi verdi, plaket ardından Çiftel yaptığı açıklamada," İlçemiz okullarından Halit Gülpınar Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından 2 gün boyunca kermes düzenlediler, bu kermesin geliriyle 2 tane tekerlekli akülü sandalye alındı. bugünde bu sandalyelerin teslim töreni vardı, bizde bu sebeple buraya katıldık. emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu arkadaş ve öğrencilerimiz bu anlamda bir sosyal proje üstlendiler, inşallah bu diğer okullara, diğer öğrencilere de örnek olmasını diliyorum. Bu projelerin devamını bekliyoruz. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz engelli kardeşlerine karşı, empati duyma, onların yaşadığı zorlukları görme adına sosyal sorumluluk projesi adına etkili olduğunu düşünüyorum, inşallah diğer kurum ve kuruluşlara örnek olur" diye belirtti Kermeste görev alan 8'nci sınıf öğrencilerden Saadet Sultan Özgütürücü yaptığı açıklamada," Okul olarak her yıl böyle çalışmalar yapıyoruz, bu yılda öğretmenlerimiz, velilerimiz  ve arkadaşlarımızın katkısıyla 2 tane sandalye aldık. işte bunlar ihtiyaç sahiplerine verildi, artık onlarda bizim gibi çıkıp dolaşabilecek, küçük kardeşimiz okula gidecek. çok mutluyum" diye konuştu.
(Videolu)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ortaokul öğrencileri yaptıkları kermesle, elde ettikleri gelirle engelliler için akülü tekerlekli sandalye aldı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ortaokul öğrencileri yaptıkları kermesle, elde ettikleri gelirle engelliler için akülü tekerlekli sandalye aldı.

Siverek Halit Gülpınar Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve velilerin işbirliğiyle sosyal sorumluluk projesi kapsamından, Okulun kapalı spor salonunda 2 gün süren kermeste elde edilen gelirle 2 akülü tekerlekli sandalye aldı.

okulda yapılan bir törenle alınan akülü sandalyeler 52 yaşındaki Zinnet Yaşar ve 7 yaşındaki Enes Okutan verildi. Duygulu anların yaşandığı teslim töreninde, Enes'in anne ve babası gözyaşlarını tutamadı.

7 yaşında ki Enes Okutan gazetecilere yaptığı açıklamada, duygularını dile getirdi. Enes "Artık okula ben akülü sandalyemle gideceğim, annem beni omzuna almak zorunda kalmayacak. Bununla dükkanlara gideceğim, parklara gideceğim, misafirliğe gideceğim. artık annem bana para verecek ben eşya almaya gideceğim, tek başıma gideceğim artık ablam beni götürmeyecek ben kendim tek gideceğim. Akülü sandalyem olduğu için çok mutluyum" dedi

Küçük çocuğun konuşmasıyla, teslim törenine katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Akülü sandalyesini alan Zinnet Yaşarda, sevincini dile getirerek, tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Siverek Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Çiftel, yapılan güzel çalışma için Okul Müdürü İbrahim Karakaş'a teşekkür plaketi verdi, plaket ardından Çiftel yaptığı açıklamada," İlçemiz okullarından Halit Gülpınar Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından 2 gün boyunca kermes düzenlediler, bu kermesin geliriyle 2 tane tekerlekli akülü sandalye alındı. bugünde bu sandalyelerin teslim töreni vardı, bizde bu sebeple buraya katıldık. emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu arkadaş ve öğrencilerimiz bu anlamda bir sosyal proje üstlendiler, inşallah bu diğer okullara, diğer öğrencilere de örnek olmasını diliyorum. Bu projelerin devamını bekliyoruz. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz engelli kardeşlerine karşı, empati duyma, onların yaşadığı zorlukları görme adına sosyal sorumluluk projesi adına etkili olduğunu düşünüyorum, inşallah diğer kurum ve kuruluşlara örnek olur" diye belirtti

Kermeste görev alan 8'nci sınıf öğrencilerden Saadet Sultan Özgütürücü yaptığı açıklamada," Okul olarak her yıl böyle çalışmalar yapıyoruz, bu yılda öğretmenlerimiz, velilerimiz  ve arkadaşlarımızın katkısıyla 2 tane sandalye aldık. işte bunlar ihtiyaç sahiplerine verildi, artık onlarda bizim gibi çıkıp dolaşabilecek, küçük kardeşimiz okula gidecek. çok mutluyum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.