Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Okullar Tatil Edildi

10.04.2018 - 20:46, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Okullar Tatil Edildi

Şanlıurfa Valiliğinden açıklama geldi
Şanlıurfa vaililiği tarafından 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü münasebetiyle yarın bir gün süreyle Şanlıurfa ve tüm ilçelerinde okullar tatil edildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada”11 Nisan 1920’de Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu ve bu Şanlı Kurtuluş Mücadelesini gelecek nesillerimize anlatmak, kurtuluş zaferini hmelerini ve anlamalarını sağlamak, milli birlik ve beraberlik ruhunu çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmak önem arz etmektedir.     Bu vesile ile 11 Nisan 2018 Çarşamba günü Şanlıurfa’mızın Şanlı kurtuluş gününde tüm okullarımız bir gün süreyle tatil edilmiştir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi
Şanlıurfa Valiliğinden açıklama geldi
Şanlıurfa vaililiği tarafından 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü münasebetiyle yarın bir gün süreyle Şanlıurfa ve tüm ilçelerinde okullar tatil edildi.
Valilik tarafından yapılan açıklamada”11 Nisan 1920’de Şanlıurfa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu ve bu Şanlı Kurtuluş Mücadelesini gelecek nesillerimize anlatmak, kurtuluş zaferini hmelerini ve anlamalarını sağlamak, milli birlik ve beraberlik ruhunu çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmak önem arz etmektedir.  
 
Bu vesile ile 11 Nisan 2018 Çarşamba günü Şanlıurfa’mızın Şanlı kurtuluş gününde tüm okullarımız bir gün süreyle tatil edilmiştir.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.