Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Otomobil cayır cayır yandı

15.03.2021 - 23:45, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Otomobil cayır cayır yandı

Siverek'te seyir halinde ki otomobil cayır cayır yandı
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Siverek'te seyir halinde ki otomobil cayır cayır yandı Olay akşam saatlerinde Siverek Şirinler kavşağı yakınlarında meydana geldi. Plakası ve sürücü ismi öğrenilemeyen seyir halinde ki araç şirinler kavşağı yakınlarında motor bölümünden yanmaya başladı. Aracının yandığını gören sürücü, aracını yolun kenarına çekerek söndürmeye çalıştı. O anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Siverek'te seyir halinde ki otomobil cayır cayır yandı

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Siverek'te seyir halinde ki otomobil cayır cayır yandı

Olay akşam saatlerinde Siverek Şirinler kavşağı yakınlarında meydana geldi. Plakası ve sürücü ismi öğrenilemeyen seyir halinde ki araç şirinler kavşağı yakınlarında motor bölümünden yanmaya başladı. Aracının yandığını gören sürücü, aracını yolun kenarına çekerek söndürmeye çalıştı.

O anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.