Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Ramazan ayında onlarca ihtiyaç sahibi insana ulaştılar (Videolu)

SİVEREK 10.05.2020 - 00:18, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Ramazan ayında onlarca ihtiyaç sahibi insana ulaştılar (Videolu)

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çalışmalarda bulunan Hayrat İnsani Yardım Derneği Siverek Temsilciliği Ramazan ayında onlarca aileye gıda dağıtımında bulundu.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çalışmalarda bulunan Hayrat İnsani Yardım Derneği Siverek Temsilciliği Ramazan ayında onlarca aileye gıda dağıtımında bulundu. Uluslararası yardım kuruluşu Hayrat İnsani Yardım Derneği, dünyanın bir çok yerinde gerçekleştirdiği yardımlar yanında, Türkiye'de de binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaşarak yardımda bulunmaya devam ediyor.  Kamu yararına çalışan dernekler statüsündeki dernek, Siverek ilçesinde de ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzattı. Hayırsever insanların katkılarıyla oluşturulan yüzlerce Ramazan Yardım paketleri ve hijyenik kolileri dernek gönüllüleri tarafından daha önce tespit edilen evlerin kapılarına bırakıldı. Hayrat İnsani Yardım Vakfı Siverek Temsilcisi Fatih Culaz,'Hayırseverlerin katkılarıyla yüzlerce kişiye ulaştıklarını' belirterek, şu ifadeleri kulandı," Siverek Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak, şuanda malum dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan korona virüsü nedeniyle kendi evlerinden dışarı çıkamayan, mağdur ve yetim olan ailelerimize elhamdülillah şuana kadar yüzlerce gıda ve hijyenik kolileri ulaştırdık. Buradan bu yardımı yapan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyor, Allah yardımlarını kabul etsin" diye konuştu.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çalışmalarda bulunan Hayrat İnsani Yardım Derneği Siverek Temsilciliği Ramazan ayında onlarca aileye gıda dağıtımında bulundu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çalışmalarda bulunan Hayrat İnsani Yardım Derneği Siverek Temsilciliği Ramazan ayında onlarca aileye gıda dağıtımında bulundu.

Uluslararası yardım kuruluşu Hayrat İnsani Yardım Derneği, dünyanın bir çok yerinde gerçekleştirdiği yardımlar yanında, Türkiye'de de binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaşarak yardımda bulunmaya devam ediyor.

 Kamu yararına çalışan dernekler statüsündeki dernek, Siverek ilçesinde de ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzattı. Hayırsever insanların katkılarıyla oluşturulan yüzlerce Ramazan Yardım paketleri ve hijyenik kolileri dernek gönüllüleri tarafından daha önce tespit edilen evlerin kapılarına bırakıldı.

Hayrat İnsani Yardım Vakfı Siverek Temsilcisi Fatih Culaz,'Hayırseverlerin katkılarıyla yüzlerce kişiye ulaştıklarını' belirterek, şu ifadeleri kulandı," Siverek Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak, şuanda malum dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan korona virüsü nedeniyle kendi evlerinden dışarı çıkamayan, mağdur ve yetim olan ailelerimize elhamdülillah şuana kadar yüzlerce gıda ve hijyenik kolileri ulaştırdık. Buradan bu yardımı yapan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyor, Allah yardımlarını kabul etsin" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.