Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Ring Yolu Çalışmaları Başladı

SİVEREK 08.07.2019 - 15:43, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Ring Yolu Çalışmaları Başladı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle kent içi trafiği rahatlatacak olan ring yolu adı verilen proje için çalışmalar başladı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle kent içi trafiği rahatlatacak olan ring yolu adı verilen proje için çalışmalar başladı. Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın seçim vaatlerinden biri olan kent içi trafiği rahatlatacak ring yolu projesinin hayata geçirilmesi için saha çalışmalarına başlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Musa Demirkol, Siverek Belediye Başkan Yardımcıları Cumali Karavar ve Osman Bilden ile fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından çevre yolunun geçeceği güzergâhlar gezilerek, incelendi. Alt yapısı Siverek Belediyesi tarafından tamamlanan çevre yolu, kısa süre içerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce çalışmaların başlanacağı belirtildi. Kent içi ring yolu projesi ile kent merkezinin etrafından ve mahallelerin içinden geçen yeni bir güzergâh ile kent içi trafik akışı problemi ve otopark sorunları bir arada çözülecek. Tarihi kent merkezi ile mahalleler arasında hızlı ulaşımı sağlayacak, mahallelere ve kent merkezine erişimde trafiği bypass ederek cep otoparklar, açık otopark ve yer altı otoparklar ile kentin uzun vadeli ulaşım ve erişilebilirlik sorunlarına çözüm bulunulması amaçlanıyor. Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar,” Çok daha öncesinde şehir trafiğinin rahatlanabilmesi ve trafiği şehir dışına çıkarmak için ring yolu adını verdiğimiz projenin hayata geçirilmesi gerektiğini söylemiştik. Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın vaatleri arasında da bulunan bu proje sayesinde şehrimiz trafik yönünden rahat bir nefes alacak. Bugün bu projeyi hayata geçirmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Musa Demirkol beyle incelemelerde bulunduk ve bu projede katkılarını istedik. Altyapısını tamamladığımız projemizin üst yapı çalışmaları da kısa sürede başlanacak” diye konuştu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle kent içi trafiği rahatlatacak olan ring yolu adı verilen proje için çalışmalar başladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle kent içi trafiği rahatlatacak olan ring yolu adı verilen proje için çalışmalar başladı.

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın seçim vaatlerinden biri olan kent içi trafiği rahatlatacak ring yolu projesinin hayata geçirilmesi için saha çalışmalarına başlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Musa Demirkol, Siverek Belediye Başkan Yardımcıları Cumali Karavar ve Osman Bilden ile fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından çevre yolunun geçeceği güzergâhlar gezilerek, incelendi.

Alt yapısı Siverek Belediyesi tarafından tamamlanan çevre yolu, kısa süre içerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce çalışmaların başlanacağı belirtildi.

Kent içi ring yolu projesi ile kent merkezinin etrafından ve mahallelerin içinden geçen yeni bir güzergâh ile kent içi trafik akışı problemi ve otopark sorunları bir arada çözülecek.

Tarihi kent merkezi ile mahalleler arasında hızlı ulaşımı sağlayacak, mahallelere ve kent merkezine erişimde trafiği bypass ederek cep otoparklar, açık otopark ve yer altı otoparklar ile kentin uzun vadeli ulaşım ve erişilebilirlik sorunlarına çözüm bulunulması amaçlanıyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar,” Çok daha öncesinde şehir trafiğinin rahatlanabilmesi ve trafiği şehir dışına çıkarmak için ring yolu adını verdiğimiz projenin hayata geçirilmesi gerektiğini söylemiştik. Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın vaatleri arasında da bulunan bu proje sayesinde şehrimiz trafik yönünden rahat bir nefes alacak. Bugün bu projeyi hayata geçirmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Musa Demirkol beyle incelemelerde bulunduk ve bu projede katkılarını istedik. Altyapısını tamamladığımız projemizin üst yapı çalışmaları da kısa sürede başlanacak” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.