Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Saman yüklü kamyonun devrilme anı güvenlik kamerasında

SİVEREK 05.06.2020 - 17:35, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Saman yüklü kamyonun devrilme anı güvenlik kamerasında

Habaer: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde saman yüklü kamyon, virajı alamayarak devrildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı
 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde saman yüklü kamyon, virajı alamayarak devrildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.   Kaza, Fırat Mahallesi feribot kavşağında meydana geldi. Kamil A. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen saman yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak devrildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kamyonun viraja hızla girerek devrildiği, yol kenarında servis bekleyen bir vatandaşın ise kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulduğu görülüyor.   Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, trafik yaklaşık 1 saat tek şeritten sağlandı. Devrilen kamyon çekiciyle sanayiye çekilirken, yola savrulan samanlar işçiler tarafından başka bir kamyona yüklenerek kaldırıldı.   Kazayı gören iş yeri sahibi Medet Güzen, bu kavşakta sık sık kaza yaşandığını belirterek, bölgeye trafik ışığı konulmasını istedi.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Habaer: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde saman yüklü kamyon, virajı alamayarak devrildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde saman yüklü kamyon, virajı alamayarak devrildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


  Kaza, Fırat Mahallesi feribot kavşağında meydana geldi. Kamil A. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen saman yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak devrildi. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kamyonun viraja hızla girerek devrildiği, yol kenarında servis bekleyen bir vatandaşın ise kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulduğu görülüyor.


  Sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, trafik yaklaşık 1 saat tek şeritten sağlandı. Devrilen kamyon çekiciyle sanayiye çekilirken, yola savrulan samanlar işçiler tarafından başka bir kamyona yüklenerek kaldırıldı.


  Kazayı gören iş yeri sahibi Medet Güzen, bu kavşakta sık sık kaza yaşandığını belirterek, bölgeye trafik ışığı konulmasını istedi.


  Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.