Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şanlıurfa'da 258 kilo eroin ele geçirildi

09.10.2020 - 16:21, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfa'da 258 kilo eroin ele geçirildi

(VİDEOLU)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde narkotik polisinin bir tırda yaptığı aramada, gizli bölmede 258 kilo 500 gram eroin ele geçirdi.
VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde narkotik polisinin bir tırda yaptığı aramada, gizli bölmede 258 kilo 500 gram eroin ele geçirdi.   Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında yapılan teknik ve fiziki takip sonrasında, Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine giden tırda arama yapıldı. Aramada, tırda özel olarak yapılmış zulada gizlenen 258 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi, ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan yakalanarak gözaltına alındı.   İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ele geçirilen eroinin, son yıllarda bölgede ele geçirilen en yüksek miktardaki eroin maddesi olduğu tahmin ediliyor.
(VİDEOLU)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde narkotik polisinin bir tırda yaptığı aramada, gizli bölmede 258 kilo 500 gram eroin ele geçirdi.

VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde narkotik polisinin bir tırda yaptığı aramada, gizli bölmede 258 kilo 500 gram eroin ele geçirdi.
  Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında yapılan teknik ve fiziki takip sonrasında, Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine giden tırda arama yapıldı. Aramada, tırda özel olarak yapılmış zulada gizlenen 258 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi, ’Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan yakalanarak gözaltına alındı.
  İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ele geçirilen eroinin, son yıllarda bölgede ele geçirilen en yüksek miktardaki eroin maddesi olduğu tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.