Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şanlıurfa'da akraba iki aile arasında silahlı çatışma

04.02.2018 - 14:18, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfa'da akraba iki aile arasında silahlı çatışma

Olay, bugün Bozova Kabacık Mahallesi'nde meydana geldi. Akraba iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmada taraftar birbirlerine taş ve sopalarla saldırmanın yanısıra silahlarda kullanıldı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kavgada 5'i silahlı yaralanma, 1 kişi de kafa travması nedeniyle ambulanslarla Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Soruşturma sürdürülüyor. Kaynak: ajansurfa     
Olay, bugün Bozova Kabacık Mahallesi'nde meydana geldi.

Akraba iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmada taraftar birbirlerine taş ve sopalarla saldırmanın yanısıra silahlarda kullanıldı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kavgada 5'i silahlı yaralanma, 1 kişi de kafa travması nedeniyle ambulanslarla Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: ajansurfa 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.