Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şanlıurfa’da ilginç olay; beraber mahkûm ziyaretine gittiler yakıt için kavga ettiler

GÜNCEL 28.10.2022 - 20:39, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfa’da ilginç olay; beraber mahkûm ziyaretine gittiler yakıt için kavga ettiler

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden Şanlıurfa’ya mahkum ziyaretine gelen 3 kişi yakıt parası nedeniyle kavga etti, sürücüyü bıçaklayıp cep telefonunun gasp eden 2 kişi jandarma tarafından yakalandı.
İlginç olay; Şanlıurfa’da gerçekleşti. Alınan bilgilere geçtiğimiz günlerde Suruç ilçesinden İ.K ve V.C. komşuları olan C.P. nin aracıyla Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan cezaevine mahkum ziyareti dönüşünde 3’lü arasında yakıt nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken İ.K ve V.C. araç sürücüsü C.P.yi bıçakladı, daha sonra sürücünün telefonu ve aracını gasp eden şahıslar olay yerinden kaçtı. Yoldan geçen diğer sürücüler C.P.yi yaralı olarak görmeleri üzerine durumu 112 Acil ve Jandarma Ekiplerine bildirdi. Yaralı kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, yaralının ifadesi doğrultusunda İ.K ve V.C. jandarma Ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan İ.K. Cumhuriyet Başsavcılığınca, ‘Yağman ve kasten yaralama’ suçundan tutuklanırken, V.C. Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinden Şanlıurfa’ya mahkum ziyaretine gelen 3 kişi yakıt parası nedeniyle kavga etti, sürücüyü bıçaklayıp cep telefonunun gasp eden 2 kişi jandarma tarafından yakalandı.

İlginç olay; Şanlıurfa’da gerçekleşti. Alınan bilgilere geçtiğimiz günlerde Suruç ilçesinden İ.K ve V.C. komşuları olan C.P. nin aracıyla Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan cezaevine mahkum ziyareti dönüşünde 3’lü arasında yakıt nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken İ.K ve V.C. araç sürücüsü C.P.yi bıçakladı, daha sonra sürücünün telefonu ve aracını gasp eden şahıslar olay yerinden kaçtı.

Yoldan geçen diğer sürücüler C.P.yi yaralı olarak görmeleri üzerine durumu 112 Acil ve Jandarma Ekiplerine bildirdi.

Yaralı kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, yaralının ifadesi doğrultusunda İ.K ve V.C. jandarma Ekipleri tarafından yakalandı.

Yakalanan şahıslardan İ.K. Cumhuriyet Başsavcılığınca, ‘Yağman ve kasten yaralama’ suçundan tutuklanırken, V.C. Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.