Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şanlıurfa'da Kaç Kişi Koronavirüsten Vefat Etti? İşte O sayı...

27.05.2020 - 09:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfa'da Kaç Kişi Koronavirüsten Vefat Etti? İşte O sayı...

Bugüne kadar Şanlıurfa'da kaç kişi koronavirüsten vefat etti? İşte Şanlıurfa'da Covid-19'dan vefat eden kişi sayısı...
Herkesin merak ettiği o soru cevabını buldu. Bugüne kadar Şanlıurfa'da kaç kişi koronavirüsten vefat etti? İşte Şanlıurfa'da Covid-19'dan vefat eden kişi sayısı...  İlk Vakanın ortaya çıktığı 11 Mart 2020'den beri tüm türkiye'de bugüne kadar vefat eden kişi sayısı 4 Bin 397 olurdu. Koronavirüs salgınında en çok ölüm Türkiye'nin mega kenti olan İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'da bugüne kadar vefat eden kişi sayısı 2 bin 180 kişi olarak açıklandı. bu sayıs neredeyse Türkiye geneli vefat eden kişilerin yarısını kapsıyor. İstanbulu 264 vefat sayısı ile İzmir'in takip edildiği görüldü. Yaklaşık 600 bin suriyelinin yaşadığı nufüs ile mega kente dönüşen Şanlıurfa'da bugüne kadar kaç kişinin vefat ettiği hep merak konusun olmuştu. ilk kez açıklanan rakamlara göre 26 mayıs itibariyle Şanlıurfa'da koronavirüs salgınında vefat eden kişi sayısı 15 olarak açıklandı.  Güneydoğu Bölgeseinde Vefat eden kişilerin sayısı da belirlendi. Şanlıurfa'nın da içerisinde bulunduğu Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan şehirlerinbaşında gelen Gaziantep'te bugüne kadar vefat eden kişi sayısı 18 olarak açıklanırken, Gaziantep'i 13 vefat sayısı ile Adıyaman Takip etti. Diyarbakır'da ise bugüne kadar 7 kişi vefat ettiği açıklanırken, Kilis ilinde ise 1 kişinin vefat ettiği açıklandı.
Bugüne kadar Şanlıurfa'da kaç kişi koronavirüsten vefat etti? İşte Şanlıurfa'da Covid-19'dan vefat eden kişi sayısı...
Herkesin merak ettiği o soru cevabını buldu. Bugüne kadar Şanlıurfa'da kaç kişi koronavirüsten vefat etti? İşte Şanlıurfa'da Covid-19'dan vefat eden kişi sayısı... 

İlk Vakanın ortaya çıktığı 11 Mart 2020'den beri tüm türkiye'de bugüne kadar vefat eden kişi sayısı 4 Bin 397 olurdu. Koronavirüs salgınında en çok ölüm Türkiye'nin mega kenti olan İstanbul'da gerçekleşti.

İstanbul'da bugüne kadar vefat eden kişi sayısı 2 bin 180 kişi olarak açıklandı. bu sayıs neredeyse Türkiye geneli vefat eden kişilerin yarısını kapsıyor. İstanbulu 264 vefat sayısı ile İzmir'in takip edildiği görüldü.

Yaklaşık 600 bin suriyelinin yaşadığı nufüs ile mega kente dönüşen Şanlıurfa'da bugüne kadar kaç kişinin vefat ettiği hep merak konusun olmuştu. ilk kez açıklanan rakamlara göre 26 mayıs itibariyle Şanlıurfa'da koronavirüs salgınında vefat eden kişi sayısı 15 olarak açıklandı. 

Güneydoğu Bölgeseinde Vefat eden kişilerin sayısı da belirlendi.

Şanlıurfa'nın da içerisinde bulunduğu Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan şehirlerinbaşında gelen Gaziantep'te bugüne kadar vefat eden kişi sayısı 18 olarak açıklanırken, Gaziantep'i 13 vefat sayısı ile Adıyaman Takip etti. Diyarbakır'da ise bugüne kadar 7 kişi vefat ettiği açıklanırken, Kilis ilinde ise 1 kişinin vefat ettiği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.