Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şanlıurfaspor 2 Zonguldak Kömürspor 1

10.12.2017 - 14:26, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfaspor 2 Zonguldak Kömürspor 1

Şanlıurfa maçtan galibiyetle ayrıldı
Şanlıurfaspor kendi sahasında Zonguldak Kömürspor'u ağırlıyor. Şanlıurfaspor maçın 15.dakikasında golü Hüseyin Kala'nın ayağında buldu.Zonguldak Kömürspor'un golü ise 55.dakika buldu .Golü filelerle buluşturan isim ise Kamil İçer oldu.Şanlıurfasporu öne geçiren gölü 58. dakikada Muhammed Gönülaçar'dan geldi. MAÇTA DETAYLAR 90.DK. Zonguldak Kömürspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Reşo Akın çıkıyor ve yerine Cömert Kandemir oyuna giriyor. 90.DK.Şanlıurfaspor takımında oyuncu değişikliği; Feridun Kıroğlu oyundan çıkarken Talha Yazgan oyuna giren isim. 83.DK. Zonguldak Kömürspor takımında oyuncu değişikliği; Ertan Koç oyundan çıkarken Okan Duran oyuna giren isim. 81.DK.Şanlıurfaspor takımında Oğuzhan Türk hakem Adem Sarıtaş tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. 79.DK. Zonguldak Kömürspor takımında Ali Kemal Özkan hakem Adem Sarıtaş tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. 73.DK. Zonguldak Kömürspor takımında Kamil İçer, sarı kart görüyor. 68.DK.Zonguldak Kömürspor takımında Ekrem Sarıçam, sarı kart görüyor 66.DK.Şanlıurfaspor takımında oyuncu değişikliği; Erhan Yılmaz oyundan çıkarken Halil Köçer oyuna giren isim. 62.DK.Şanlıurfaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Abdülkadir Akyıldız çıkıyor ve yerine Artun Akçakın oyuna giriyor. 58.DK.GOOOLL!! Muhammed Gönülaçar Şanlıurfaspor takımını öne geçiren golü atıyor. 57.DK. Zonguldak Kömürspor takımında Mert Caymaz hakem Adem Sarıtaş tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor. 55.DK. GOOOLL!! Zonguldak Kömürspor takımında golün adı Kamil İçer. 46.DK. Hakem ikinci yarıyı başlatıyor. 45.DK.Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor 15.DK. Şanlıurfaspor takımında Hüseyin Kala, sarı kart görüyor. 15.DK. GOOOLL!! Hüseyin Kala Şanlıurfaspor takımını öne geçiren golü atıyor. 1.DK. Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor. kaynak:Urfahabermerkezi
Şanlıurfa maçtan galibiyetle ayrıldı

Şanlıurfaspor kendi sahasında Zonguldak Kömürspor'u ağırlıyor. Şanlıurfaspor maçın 15.dakikasında golü Hüseyin Kala'nın ayağında buldu.Zonguldak Kömürspor'un golü ise 55.dakika buldu

.Golü filelerle buluşturan isim ise Kamil İçer oldu.Şanlıurfasporu öne geçiren gölü 58. dakikada Muhammed Gönülaçar'dan geldi.

MAÇTA DETAYLAR

90.DK. Zonguldak Kömürspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Reşo Akın çıkıyor ve yerine Cömert Kandemir oyuna giriyor.

90.DK.Şanlıurfaspor takımında oyuncu değişikliği; Feridun Kıroğlu oyundan çıkarken Talha Yazgan oyuna giren isim.

83.DK. Zonguldak Kömürspor takımında oyuncu değişikliği; Ertan Koç oyundan çıkarken Okan Duran oyuna giren isim.

81.DK.Şanlıurfaspor takımında Oğuzhan Türk hakem Adem Sarıtaş tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

79.DK. Zonguldak Kömürspor takımında Ali Kemal Özkan hakem Adem Sarıtaş tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

73.DK. Zonguldak Kömürspor takımında Kamil İçer, sarı kart görüyor.

68.DK.Zonguldak Kömürspor takımında Ekrem Sarıçam, sarı kart görüyor

66.DK.Şanlıurfaspor takımında oyuncu değişikliği; Erhan Yılmaz oyundan çıkarken Halil Köçer oyuna giren isim.

62.DK.Şanlıurfaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Abdülkadir Akyıldız çıkıyor ve yerine Artun Akçakın oyuna giriyor.

58.DK.GOOOLL!! Muhammed Gönülaçar Şanlıurfaspor takımını öne geçiren golü atıyor.

57.DK. Zonguldak Kömürspor takımında Mert Caymaz hakem Adem Sarıtaş tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

55.DK. GOOOLL!! Zonguldak Kömürspor takımında golün adı Kamil İçer.

46.DK. Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45.DK.Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

15.DK. Şanlıurfaspor takımında Hüseyin Kala, sarı kart görüyor.

15.DK. GOOOLL!! Hüseyin Kala Şanlıurfaspor takımını öne geçiren golü atıyor.

1.DK. Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

kaynak:Urfahabermerkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.