Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın okulunda hüzünlü karne sevinci

SİVEREK 08.06.2018 - 15:02, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın okulunda hüzünlü karne sevinci

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın okulunda hüzünlü karne sevinci
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Çiftçibaşı kırsal mahallesinde öğretmenlik görevi yaparken, öğrencilerin karnelerini verip memleketi Gümüşhaneye giderken, Tunceli yakınlarında yolu PKK terör örgütü tarafından kesilip şehit edilen Necmettin Yılmaz’ın öğrencileri bir yıl aradan sonra, buruk karne heyecanı yaşandı.   İlçeye 60 kilometre uzaklıkta bulunan Çiftçibaşı kırsal mahallesinde yapılan törenle karnelerini alan öğrenciler, teker teker karnelerini aldıktan sonra masada duran Şehit Öğretmenlerinin fotoğrafını öptü. Geçen sene bu zamanlarda karnelerini Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’dan aldıklarını dile getirerek, buruk bir karne sevinci yaşadıklarını belirttiler. Dördüncü sınıf öğrencisi Aliye Çeçen,” Geçen sene bu zamanlarda karnemizi öğretmenimiz Necmettin Yılmazdan almıştık, karne verdiği zaman hepimize sarılıp bizi öpmüştü, bizi çok seviyordu. Gitmeden önce bize pasta kesti hep beraber yemiştik. Keşke o talihsiz olay yaşanmasaydı ve öğretmenimiz şehit olmasaydı” dedi Üçüncü sınıf öğrencisi Emrullah Subay, Necmettin hoca’nın ölmediğini kalplerinde yaşadığını’ söyleyerek, “ Bir yıl geçmesine rağmen onu hiç unutmadık, çok iyi biriydi” diye belirtti Bir yıldır Şehit Necmettin Yılmaz ilkokulunda öğretmenlik yapan Ali Canpolat,’Necmettin Yılmaz’ın öğrenciler üzerinde büyük etkiler bıraktığını’ söyleyerek, “ Necmettin hocamız geçen sene bu vakitlerde karne dağıttıktan sonra memleketine dönerken, Tunceli’de talihsiz bir olay sonucu yaşamını kaybederek, şehit oldu. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Bugün okulumuzda buruk bir karne sevinci var, bir yıldır öğrenciler Necmettin hocayı unutmamış. Gerçekten Necmettin hocanın öğrenciler üzerinde büyük bir etki bıraktığını gördüm. Mekânı cennet olsun, ailesine tekrardan başsağlığı diliyorum” diye konuştu Necmettin yılmaz Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Çiftçibaşı kırsal Mahallesinde görev yaparken, , 16 Haziran 2017'de memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda terör örgütü PKK mensupları tarafından yolu kesilip aracı yakılarak kaçırılmış, daha sonra da şehit edilmişti.
Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın okulunda hüzünlü karne sevinci

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Çiftçibaşı kırsal mahallesinde öğretmenlik görevi yaparken, öğrencilerin karnelerini verip memleketi Gümüşhaneye giderken, Tunceli yakınlarında yolu PKK terör örgütü tarafından kesilip şehit edilen Necmettin Yılmaz’ın öğrencileri bir yıl aradan sonra, buruk karne heyecanı yaşandı.

 

İlçeye 60 kilometre uzaklıkta bulunan Çiftçibaşı kırsal mahallesinde yapılan törenle karnelerini alan öğrenciler, teker teker karnelerini aldıktan sonra masada duran Şehit Öğretmenlerinin fotoğrafını öptü. Geçen sene bu zamanlarda karnelerini Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’dan aldıklarını dile getirerek, buruk bir karne sevinci yaşadıklarını belirttiler.

Dördüncü sınıf öğrencisi Aliye Çeçen,” Geçen sene bu zamanlarda karnemizi öğretmenimiz Necmettin Yılmazdan almıştık, karne verdiği zaman hepimize sarılıp bizi öpmüştü, bizi çok seviyordu. Gitmeden önce bize pasta kesti hep beraber yemiştik. Keşke o talihsiz olay yaşanmasaydı ve öğretmenimiz şehit olmasaydı” dedi

Üçüncü sınıf öğrencisi Emrullah Subay, Necmettin hoca’nın ölmediğini kalplerinde yaşadığını’ söyleyerek, “ Bir yıl geçmesine rağmen onu hiç unutmadık, çok iyi biriydi” diye belirtti

Bir yıldır Şehit Necmettin Yılmaz ilkokulunda öğretmenlik yapan Ali Canpolat,’Necmettin Yılmaz’ın öğrenciler üzerinde büyük etkiler bıraktığını’ söyleyerek, “ Necmettin hocamız geçen sene bu vakitlerde karne dağıttıktan sonra memleketine dönerken, Tunceli’de talihsiz bir olay sonucu yaşamını kaybederek, şehit oldu. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Bugün okulumuzda buruk bir karne sevinci var, bir yıldır öğrenciler Necmettin hocayı unutmamış. Gerçekten Necmettin hocanın öğrenciler üzerinde büyük bir etki bıraktığını gördüm. Mekânı cennet olsun, ailesine tekrardan başsağlığı diliyorum” diye konuştu

Necmettin yılmaz Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Çiftçibaşı kırsal Mahallesinde görev yaparken, , 16 Haziran 2017'de memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda terör örgütü PKK mensupları tarafından yolu kesilip aracı yakılarak kaçırılmış, daha sonra da şehit edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.