Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şekerli Mahallesi'nde 1 Kişinin Kovid-19 Test Sonucu Pozitif Çıktı

SİVEREK 05.04.2020 - 01:48, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şekerli Mahallesi'nde 1 Kişinin Kovid-19 Test Sonucu Pozitif Çıktı

Şanlıurfa'da 2 mahalle ve 3 ev yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
Şanlıurfa Valiliği, İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda kentte 4 farklı noktada koronavirüs vakası görüldüğünü açıkladı. Pozitif çıkan vakaların ikamet ettiği evler ise karantinaya alındı. Çin'de ortaya çıktıktan sonra tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili alınan tedbirlerin kapsamı genişliyor. Türkiye genelinde yeni tedbirler alınırken, Şanlıurfa Valiliği de İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar ile kentteki yeni 4 koronavirüs vakasını duyurdu. Kenttin 4 farklı bölgesinde pozitif tanı konulduğuna değinilen açıklamada, karantina tedbiri uygulaması alındığı da belirtildi. İşte o kararlar: 1- Eyyübiye İlçesi Hayatı Harrani Mahallesinde bir evde ikamet eden bir kişide 03.04.2020 tarihinde COVİD-19 pozitif çıkması nedeniyle bahsi geçen evde son COVİD-19 pozitif tanısı konulduktan 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, 2- Haliliye İlçesi Yenişehir Mahallesinde bir evde ikamet eden bir kişide 01.04.2020 tarihinde COVİD-19 pozitif çıkması nedeniyle bahsi geçen evde son COVİD-19 pozitif tanısı konulduktan 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, 3- Haliliye İlçesi İpekyol Mahallesinde bir evde ikamet eden bir kişide 03.04.2020 tarihinde COVİD-19 pozitif çıkması nedeniyle bahsi geçen evde son COVİD-19 pozitif tanısı konulduktan 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, 4- Siverek İlçesi Şekerli (Kırsal) Mahallesinde ikamet eden bir kişide 03.04.2020 tarihinde COVİD-19 pozitif çıkması nedeniyle son COVİD-19 pozitif  tanısı konulduktan 14 gün sonrasına kadar bahsi geçen mahallede karantina tedbiri uygulanmasına Oy birliği ile karar verilmiştir."
Şanlıurfa'da 2 mahalle ve 3 ev yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Şanlıurfa Valiliği, İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda kentte 4 farklı noktada koronavirüs vakası görüldüğünü açıkladı. Pozitif çıkan vakaların ikamet ettiği evler ise karantinaya alındı.
Çin'de ortaya çıktıktan sonra tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili alınan tedbirlerin kapsamı genişliyor.

Türkiye genelinde yeni tedbirler alınırken, Şanlıurfa Valiliği de İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar ile kentteki yeni 4 koronavirüs vakasını duyurdu. Kenttin 4 farklı bölgesinde pozitif tanı konulduğuna değinilen açıklamada, karantina tedbiri uygulaması alındığı da belirtildi.

İşte o kararlar:

1- Eyyübiye İlçesi Hayatı Harrani Mahallesinde bir evde ikamet eden bir kişide 03.04.2020 tarihinde COVİD-19 pozitif çıkması nedeniyle bahsi geçen evde son COVİD-19 pozitif tanısı konulduktan 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,

2- Haliliye İlçesi Yenişehir Mahallesinde bir evde ikamet eden bir kişide 01.04.2020 tarihinde COVİD-19 pozitif çıkması nedeniyle bahsi geçen evde son COVİD-19 pozitif tanısı konulduktan 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,

3- Haliliye İlçesi İpekyol Mahallesinde bir evde ikamet eden bir kişide 03.04.2020 tarihinde COVİD-19 pozitif çıkması nedeniyle bahsi geçen evde son COVİD-19 pozitif tanısı konulduktan 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,

4- Siverek İlçesi Şekerli (Kırsal) Mahallesinde ikamet eden bir kişide 03.04.2020 tarihinde COVİD-19 pozitif çıkması nedeniyle son COVİD-19 pozitif  tanısı konulduktan 14 gün sonrasına kadar bahsi geçen mahallede karantina tedbiri uygulanmasına

Oy birliği ile karar verilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.