Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek AK Parti’de Halk Buluşması Gerçekleşti

24.02.2019 - 17:10, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek AK Parti’de Halk Buluşması Gerçekleşti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın’ın katılımıyla halk buluşması gerçekleşti.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın’ın katılımıyla halk buluşması gerçekleşti. İlçenin Camikebir Mahallesinde bulunan teşkilat binasında gerçekleşen halk buluşması, yoğun katılımla âdete mitinge dönüştü. İlçe binası balkonundan kalabalığa hitap eden Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın,” Siverek için çok önemli projelerinin olduğuna’ dikkat çekerek,” 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Gerek il teşkilatı ve gerekse ilçe teşkilatı olarak, uyum içerisinde çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız gönülleri kazanmak ve gönül belediyeciliğini kurmaktır.  Gerek esnaf ziyaretlerimizde ve gerekse, akşamları ev ziyaretlerimizde, gönülleri kazandığımızı görüyoruz. Allah’ın izniyle hepimiz yüzümüzün akıyla bu çalışmalardan çıkacağız ve başarıya ulaşacağız. Kazanan Siverek olacak” dedi Büyükşehir belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’de kalabalığa hitaben,” Siverek AK Parti için çok önemli bir şehirdir, çünkü Siverek Urfa’nın değil bütün bir bölgenin yükünü omuzlarında taşıyan bir şehirdir. Fedakâr ve davaya sadık insanları her zaman iftiharımız olmuştur. İnşallah yerel seçimlerden sonra bu güzel şehrimiz hak ettiği hizmetleri alacaktır. Bu Büyükşehir işi, bu ilçe belediye işi demeyeceğiz, Şeyhmus Başkan demişse, onu biz demişiz gibi davranacağız ve yapacağız. Onun sözü bizim sözümüzdür. Hep beraber uyum içinde güzel bir çalışma sergileyeceğiz” diye konuştu. Beyazgül ve Aydın’ın konuşmaları kalabalık tarafından sık sık tezahüratlarla kesilmesi dikkat çekti. Konuşmalar sonrasında toplu şekilde esnaf gezisi düzenlendi. Esnaf gezisi sonrasında Beyazgül ve beraberindekiler Siverek’ten ayrıldı. Halk buluşmasına Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın ve Büyükşehir Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra İl Başkanı Bahattin Yıldız ve il yönetimi, Hilvan Belediye Başkanı ve Adayı Aslan Ali Bayık, İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üye Adayları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.  
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın’ın katılımıyla halk buluşması gerçekleşti.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın’ın katılımıyla halk buluşması gerçekleşti.

İlçenin Camikebir Mahallesinde bulunan teşkilat binasında gerçekleşen halk buluşması, yoğun katılımla âdete mitinge dönüştü.

İlçe binası balkonundan kalabalığa hitap eden Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın,” Siverek için çok önemli projelerinin olduğuna’ dikkat çekerek,” 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Gerek il teşkilatı ve gerekse ilçe teşkilatı olarak, uyum içerisinde çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız gönülleri kazanmak ve gönül belediyeciliğini kurmaktır.  Gerek esnaf ziyaretlerimizde ve gerekse, akşamları ev ziyaretlerimizde, gönülleri kazandığımızı görüyoruz. Allah’ın izniyle hepimiz yüzümüzün akıyla bu çalışmalardan çıkacağız ve başarıya ulaşacağız. Kazanan Siverek olacak” dedi

Büyükşehir belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’de kalabalığa hitaben,” Siverek AK Parti için çok önemli bir şehirdir, çünkü Siverek Urfa’nın değil bütün bir bölgenin yükünü omuzlarında taşıyan bir şehirdir. Fedakâr ve davaya sadık insanları her zaman iftiharımız olmuştur. İnşallah yerel seçimlerden sonra bu güzel şehrimiz hak ettiği hizmetleri alacaktır. Bu Büyükşehir işi, bu ilçe belediye işi demeyeceğiz, Şeyhmus Başkan demişse, onu biz demişiz gibi davranacağız ve yapacağız. Onun sözü bizim sözümüzdür. Hep beraber uyum içinde güzel bir çalışma sergileyeceğiz” diye konuştu.

Beyazgül ve Aydın’ın konuşmaları kalabalık tarafından sık sık tezahüratlarla kesilmesi dikkat çekti.

Konuşmalar sonrasında toplu şekilde esnaf gezisi düzenlendi. Esnaf gezisi sonrasında Beyazgül ve beraberindekiler Siverek’ten ayrıldı.

Halk buluşmasına Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın ve Büyükşehir Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra İl Başkanı Bahattin Yıldız ve il yönetimi, Hilvan Belediye Başkanı ve Adayı Aslan Ali Bayık, İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üye Adayları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.