Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Belediye Başkan Yardımcılığında Görev Değişikliği

SİVEREK 20.11.2020 - 11:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Belediye Başkan Yardımcılığında Görev Değişikliği

Siverek Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Fethi Badıllı başkan yardımcılığı görevlerinden ayrıldı
Siverek Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Fethi Badıllı başkan yardımcılığı görevlerinden ayrıldı. Siverek Belediye Başkan yardımcılığını bir buçuk yıldır görevlendirme ile yürüten Avukat Fethi Badıllı'nın yerine Yazı İşleri Müdürü Ramazan Hakan Sölmez getirildi. İSMİ SİLİNDİ Siverek Belediyesi resmi sitesinde de ismi ve fotoğrafı silinen Fethi Badıllı’nın yerine yeni başkan yardımcısı Hakan Sölmez’in ismi yazıldı. Asıl Şanlıurfa’lı olan ve görev süresi boyunca sık sık haberlere konu olan Badıllı’nin görevlendirme ile Başkan Yardımcılığı yürüttüğü ve bu görevlendirmenin uzatılamadığından dolayı görevden ayrıldığı öğrenildi.
Siverek Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Fethi Badıllı başkan yardımcılığı görevlerinden ayrıldı

Siverek Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Fethi Badıllı başkan yardımcılığı görevlerinden ayrıldı.

Siverek Belediye Başkan yardımcılığını bir buçuk yıldır görevlendirme ile yürüten Avukat Fethi Badıllı'nın yerine Yazı İşleri Müdürü Ramazan Hakan Sölmez getirildi.

İSMİ SİLİNDİ

Siverek Belediyesi resmi sitesinde de ismi ve fotoğrafı silinen Fethi Badıllı’nın yerine yeni başkan yardımcısı Hakan Sölmez’in ismi yazıldı.

Asıl Şanlıurfa’lı olan ve görev süresi boyunca sık sık haberlere konu olan Badıllı’nin görevlendirme ile Başkan Yardımcılığı yürüttüğü ve bu görevlendirmenin uzatılamadığından dolayı görevden ayrıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.