Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Belediyesinden ilginç uygulama

SİVEREK 21.12.2017 - 10:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Belediyesinden ilginç uygulama

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Belediye ilginç bir uygulamaya imza attı.
Siverek Belediyesi, ilçede ilginç bir uygulamaya imza attı. Şimdiye dek ilçede iş yeri açmamış vatandaşa ‘’Tabela Vergisi’’ gönderdi. Bu durum, Mehmet Ali Kurt adlı vatandaşın tepkisine neden oldu. Sosyal medya hesabından Belediye’ye tepki gösteren Mehmet Ali Kurt ‘’Benim ne maliye kaydım var, ne de iş yeri açma ruhsatım oldu. Siverek Belediyesi bana 850 TL tabela vergisi altında ihbarname gönderdi’’ dedi. Kurt, belgenin fotoğrafını da paylaştı. KAYNAK: MEDYAURFA
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Belediye ilginç bir uygulamaya imza attı.

Siverek Belediyesi, ilçede ilginç bir uygulamaya imza attı.

Şimdiye dek ilçede iş yeri açmamış vatandaşa ‘’Tabela Vergisi’’ gönderdi. Bu durum, Mehmet Ali Kurt adlı vatandaşın tepkisine neden oldu.

Sosyal medya hesabından Belediye’ye tepki gösteren Mehmet Ali Kurt ‘’Benim ne maliye kaydım var, ne de iş yeri açma ruhsatım oldu. Siverek Belediyesi bana 850 TL tabela vergisi altında ihbarname gönderdi’’ dedi.

Kurt, belgenin fotoğrafını da paylaştı.

Siverek'te tabela vergisi

Siverek'te tabela vergisi

KAYNAK: MEDYAURFA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.