Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Belediyespor'a Bunu Yapmayın!

11.12.2019 - 16:07, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Belediyespor'a Bunu Yapmayın!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta mücadele eden ligin başarılı takımı Siverek Belediyespor, Son zamanlarda maddi sıkıntılar nedeniyle sahaya çıkmama seviyesine geldi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta mücadele eden ligin başarılı takımı Siverek Belediyespor, Son zamanlarda  maddi sıkıntılar nedeniyle sahaya çıkmama seviyesine geldi. Spor takımı yönetimi tarafından yayınlanan bir basın açıklamasıyla, sorunlarını gündeme taşıyan yönetim ve futbolcular, " Bugüne kadar sporcuların peşinat ve maç primlerinin halen almadığını ve sıkıntılar yaşandığını" iddia etti. Siverek ilçemizin halkına duyuru! başlığıyla başlayan basın açıklamasın da,"  1 Haftaya Yakındır Siverek Belediyespor kulübü olarak maddiyetsel sıkıntılar  olarak süren sporcularımızın peşinat ve maç pirimleri sıkıntısı halen devam etmektedir . Malumunuz tüm Türkiye genelinde belediyelerde yaşanan tasarruf tedbirleri  gibi sıkıntılar bizde de yaşanmaktadır .  Sosyal medyada dolaşan , "Yönetim bıraksın biz yapalım" gibi söylemlere ithafen bunu yayınlamak zorunda kaldığımızı bildirmek isteriz" Gerekirse istifalar alınır Basın açıklamasının devamında, spor kulübüne sahip çıkılmasını, gerektiği taktirde mevcut yönetimin istifa edebileceği vurgulandı. "Mevcut Yönetimle Görüşülmüş olup gerekirse istifaları, gerekse onlarla iş birliğinde olup takımımızı ve şehrimizi bu bataklıktan kurtarabilecek Şehrin önde gelenleri , Siverek spor sevdalıları , Siverek sevdalılarını göreve davet ediyoruz . Akıbeti bir türlü belli olmayan takımımızın sessizliği devam ediyor" denildi Siverek spor'un sezona çok iyi başlangıç yaptığını, halen şampiyonluk iddiasının devam ettiği" belirtildiği basın açıklamasında,"Şehrimizin Sporsal Faaliyetlerindeki tek Markası olan Siverek belediye sporumuzun  sezona çok iyi bir başlangıç yapmış ve halen şampiyonluk iddiası bulunmaktadır . Dışarıdan Yorum yapmak yerine 300 bin nüfuslu şehrimizin önde gelenlerinden buradan çağrı yapmış bulunuyoruz , Gelin hepimiz bir olalım, 2020 yılı spor'a bütçesi belediyemize gelene kadar bu takımın başta BAL ligimizde yerimizi koruma ve hedefimiz üçüncü lig olsun mantığıyla kenetlenelim engel olmayalım. Mevcut Yönetim , yeni gelecek yönetim için istifasını göze almış durumda,  kim olursa olsun bu durumda kurtarabilecek şehrin önde gelenleri var ise buyursun şimdi tam sırası" Sahip çıkılmazsa Siverek Belediyespor'a yazık olacak Siverek Belediyespor'un bu hafta hayati bir maça çıkacağı açıklanan basın açıklamasının sonunda,"Takımımız bu hafta hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacaktır , hafta içi bu krizi çözülmez ise koca çınara yazık olacaktır . İnanıyoruz ki mülkü amirlerimizden , belediyedeki idarecilerimize , kaymakamımızdan şehrin iş adamlarına , şehrin önde gelenleri ve Siverek Belediye spora gönül vermiş herkesi memleket için göreve davet ediyoruz ." denildi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta mücadele eden ligin başarılı takımı Siverek Belediyespor, Son zamanlarda maddi sıkıntılar nedeniyle sahaya çıkmama seviyesine geldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta mücadele eden ligin başarılı takımı Siverek Belediyespor, Son zamanlarda  maddi sıkıntılar nedeniyle sahaya çıkmama seviyesine geldi.

Spor takımı yönetimi tarafından yayınlanan bir basın açıklamasıyla, sorunlarını gündeme taşıyan yönetim ve futbolcular, " Bugüne kadar sporcuların peşinat ve maç primlerinin halen almadığını ve sıkıntılar yaşandığını" iddia etti.

Siverek ilçemizin halkına duyuru! başlığıyla başlayan basın açıklamasın da,"  1 Haftaya Yakındır Siverek Belediyespor kulübü olarak maddiyetsel sıkıntılar  olarak süren sporcularımızın peşinat ve maç pirimleri sıkıntısı halen devam etmektedir . Malumunuz tüm Türkiye genelinde belediyelerde yaşanan tasarruf tedbirleri  gibi sıkıntılar bizde de yaşanmaktadır .  Sosyal medyada dolaşan , "Yönetim bıraksın biz yapalım" gibi söylemlere ithafen bunu yayınlamak zorunda kaldığımızı bildirmek isteriz"

Gerekirse istifalar alınır

Basın açıklamasının devamında, spor kulübüne sahip çıkılmasını, gerektiği taktirde mevcut yönetimin istifa edebileceği vurgulandı. "Mevcut Yönetimle Görüşülmüş olup gerekirse istifaları, gerekse onlarla iş birliğinde olup takımımızı ve şehrimizi bu bataklıktan kurtarabilecek Şehrin önde gelenleri , Siverek spor sevdalıları , Siverek sevdalılarını göreve davet ediyoruz . Akıbeti bir türlü belli olmayan takımımızın sessizliği devam ediyor" denildi

Siverek spor'un sezona çok iyi başlangıç yaptığını, halen şampiyonluk iddiasının devam ettiği" belirtildiği basın açıklamasında,"Şehrimizin Sporsal Faaliyetlerindeki tek Markası olan Siverek belediye sporumuzun  sezona çok iyi bir başlangıç yapmış ve halen şampiyonluk iddiası bulunmaktadır . Dışarıdan Yorum yapmak yerine 300 bin nüfuslu şehrimizin önde gelenlerinden buradan çağrı yapmış bulunuyoruz , Gelin hepimiz bir olalım, 2020 yılı spor'a bütçesi belediyemize gelene kadar bu takımın başta BAL ligimizde yerimizi koruma ve hedefimiz üçüncü lig olsun mantığıyla kenetlenelim engel olmayalım. Mevcut Yönetim , yeni gelecek yönetim için istifasını göze almış durumda,  kim olursa olsun bu durumda kurtarabilecek şehrin önde gelenleri var ise buyursun şimdi tam sırası"

Sahip çıkılmazsa Siverek Belediyespor'a yazık olacak

Siverek Belediyespor'un bu hafta hayati bir maça çıkacağı açıklanan basın açıklamasının sonunda,"Takımımız bu hafta hayati önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacaktır , hafta içi bu krizi çözülmez ise koca çınara yazık olacaktır . İnanıyoruz ki mülkü amirlerimizden , belediyedeki idarecilerimize , kaymakamımızdan şehrin iş adamlarına , şehrin önde gelenleri ve Siverek Belediye spora gönül vermiş herkesi memleket için göreve davet ediyoruz ." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.