Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek-Der Sabah Kahvaltısında Gazetecilerle Bir Araya Geldi

SİVEREK 20.01.2018 - 19:46, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek-Der Sabah Kahvaltısında Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Siverek ilçesinde İslami sosyal faaliyetleri ile bilinen Siverek Eğitim, Kültür, yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİVEREK-DER) yönetimi sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Siverek ilçesinde İslami sosyal faaliyetleri ile bilinen Siverek Eğitim, Kültür, yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİVEREK-DER) yönetimi sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Camikebir mahallesinde bulunan Paşa konağında verilen kahvaltıda, derneğin 2017 yılı faaliyet raporu sunuldu. Dernek başkanlığına yeni seçilen Sezai Çetin, bayrağı devraldığı Celal Koç’a teşekkür ederek, 2017 yılında derneğin yaptığı çalışmaları anlattı. Çetin: “ Gençlerimize son derece önem veriyoruz, gençlerimizin sosyal ve kültürel açıdan kendilerini tamamlamaları açısından, 50 lise öğrencisi ile 15 Temmuz Ankara Gezisi düzenledik. Bu gezide; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, TBMM, TRT ve 15 Temmuz Stüdyosu, ANKARA Kalesi, Ankara Ün. Hukuk Fakültesi, Türkiye Adalet Akademisi, Kocatepe Camisi, Hacı Bayram Veli Camii, Ulucanlar Cezaevi, Ankara Kalesi vb. yerler ziyaret edildi. “Siverek gençliği değerleniyor” projesi kapsamında 50 ortaokul ve lise öğrencimiz ile 2 günlük Kapadokya Gezisi yapıldı. Gezi ziyaretleri ile yetinmediklerini belirten Çetin ilçe genelinde gençlere yönelik birçok faaliyet yürüttüklerini belirterek: “ 14 okuldan 50 öğrencinin katıldığı Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası düzenledik ve bu turnuvada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verdik. Yine 10 takımdan oluşan ”Liseler Arası Şehit Furkan Doğan Futbol Turnuvası” yapıldı. 15 Liseden 65 kişinin katıldığı 15 Temmuz Koşu Yarışması düzenledik. Yine bu yarışmalarda dereceye girenlere ödüller verdik” dedi Başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlara yönelik eğitici seminerler düzenlediklerini söyleyen Sezai Çetin: “ Her hafta düzenli şekilde dernek konferans salonumuzda Salı ve Perşembe akşamları sohbetlerimiz oluyor. Bunların yanında birçok yazar ve Alim’i de ilçemize ziyaret ederek, vatandaşlarımızla buluşturduk. Onlarda seminer verdi. İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara da ulaştıklarını belirten Çetin: “Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak “Şefkat Mağazası” yetim giydirme programı kapsamında 600 kişiye ayakkabı ve giyecek yardımı yapıldı. Ramazan Kumanyası kapsamında 400 aileye 135 tl’lik gıda paketi dağıtıldığını söyleyen Dernek Başkanı çetin ‘ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında da bulundurduklarını’ dile getirdi
Siverek ilçesinde İslami sosyal faaliyetleri ile bilinen Siverek Eğitim, Kültür, yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİVEREK-DER) yönetimi sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Siverek ilçesinde İslami sosyal faaliyetleri ile bilinen Siverek Eğitim, Kültür, yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİVEREK-DER) yönetimi sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Camikebir mahallesinde bulunan Paşa konağında verilen kahvaltıda, derneğin 2017 yılı faaliyet raporu sunuldu.

Dernek başkanlığına yeni seçilen Sezai Çetin, bayrağı devraldığı Celal Koç’a teşekkür ederek, 2017 yılında derneğin yaptığı çalışmaları anlattı. Çetin: “ Gençlerimize son derece önem veriyoruz, gençlerimizin sosyal ve kültürel açıdan kendilerini tamamlamaları açısından, 50 lise öğrencisi ile 15 Temmuz Ankara Gezisi düzenledik. Bu gezide; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, TBMM, TRT ve 15 Temmuz Stüdyosu, ANKARA Kalesi, Ankara Ün. Hukuk Fakültesi, Türkiye Adalet Akademisi, Kocatepe Camisi, Hacı Bayram Veli Camii, Ulucanlar Cezaevi, Ankara Kalesi vb. yerler ziyaret edildi. “Siverek gençliği değerleniyor” projesi kapsamında 50 ortaokul ve lise öğrencimiz ile 2 günlük Kapadokya Gezisi yapıldı.

Gezi ziyaretleri ile yetinmediklerini belirten Çetin ilçe genelinde gençlere yönelik birçok faaliyet yürüttüklerini belirterek: “ 14 okuldan 50 öğrencinin katıldığı Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası düzenledik ve bu turnuvada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verdik. Yine 10 takımdan oluşan ”Liseler Arası Şehit Furkan Doğan Futbol Turnuvası” yapıldı. 15 Liseden 65 kişinin katıldığı 15 Temmuz Koşu Yarışması düzenledik. Yine bu yarışmalarda dereceye girenlere ödüller verdik” dedi

Başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlara yönelik eğitici seminerler düzenlediklerini söyleyen Sezai Çetin: “ Her hafta düzenli şekilde dernek konferans salonumuzda Salı ve Perşembe akşamları sohbetlerimiz oluyor. Bunların yanında birçok yazar ve Alim’i de ilçemize ziyaret ederek, vatandaşlarımızla buluşturduk. Onlarda seminer verdi.

İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara da ulaştıklarını belirten Çetin: “Yedi Başak İnsani Yardım Derneği olarak “Şefkat Mağazası” yetim giydirme programı kapsamında 600 kişiye ayakkabı ve giyecek yardımı yapıldı. Ramazan Kumanyası kapsamında 400 aileye 135 tl’lik gıda paketi dağıtıldığını söyleyen Dernek Başkanı çetin ‘ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında da bulundurduklarını’ dile getirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.