Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek devlet Hastanesine 4 Doktor Daha

18.04.2019 - 18:46, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek devlet Hastanesine 4 Doktor Daha

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doktor eksikliğini büyük ölçüde kapatacak olan, 4 doktorun ataması yapıldı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doktor eksikliğini büyük ölçüde kapatacak olan, 4 doktorun ataması yapıldı. Uzun müddettir yönetim boşluğundan doğan nedenlerden dolayı doktor sıkıntısı yaşayan Siverek Devlet hastanesi, yeni yönetimle birlikte bir çok yenilik yanında, doktor açıklarını da kapatacak çalışmalar yapıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Muhammed Tosun, 'Devlet Hastanesine 4 Doktorun ataması daha yapıldığı' açıklamasında bulunarak," Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar ile İl Sağlık Müdürümüz Sn.Doç Dr M. Emre Erkuş'un girişimleri sonucu hastanemizde ihtiyaç bulunan, Beyin Cerrahisi, Psikiyatri, KBB ve Ortopedi alanında 4 doktorun ataması yapıldı. Doktorlarımız 30 Nisan'dan sonra inşallah göreve başlayıp, halkımıza hizmete başlayacaktır. Bu atamalar önümüzde ki ayda devam edecek ve hastanemizde doktor sıkıntısını en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız. Bizi yalnız bırakmayan ve herkonuda desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar'a teşekkür ediyorum" dedi Geçtiğimiz ay 6 doktorun atandığı Siverek devlet hastanesine son 2 ay içinde on doktorun ataması gerçekleşmiş oldu.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doktor eksikliğini büyük ölçüde kapatacak olan, 4 doktorun ataması yapıldı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doktor eksikliğini büyük ölçüde kapatacak olan, 4 doktorun ataması yapıldı.

Uzun müddettir yönetim boşluğundan doğan nedenlerden dolayı doktor sıkıntısı yaşayan Siverek Devlet hastanesi, yeni yönetimle birlikte bir çok yenilik yanında, doktor açıklarını da kapatacak çalışmalar yapıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Muhammed Tosun, 'Devlet Hastanesine 4 Doktorun ataması daha yapıldığı' açıklamasında bulunarak," Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar ile İl Sağlık Müdürümüz Sn.Doç Dr M. Emre Erkuş'un girişimleri sonucu hastanemizde ihtiyaç bulunan, Beyin Cerrahisi, Psikiyatri, KBB ve Ortopedi alanında 4 doktorun ataması yapıldı. Doktorlarımız 30 Nisan'dan sonra inşallah göreve başlayıp, halkımıza hizmete başlayacaktır. Bu atamalar önümüzde ki ayda devam edecek ve hastanemizde doktor sıkıntısını en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız. Bizi yalnız bırakmayan ve herkonuda desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar'a teşekkür ediyorum" dedi

Geçtiğimiz ay 6 doktorun atandığı Siverek devlet hastanesine son 2 ay içinde on doktorun ataması gerçekleşmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.