Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Engelliler Derneğinden Bot Yardımı

SİVEREK 17.12.2017 - 22:46, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Engelliler Derneğinden Bot Yardımı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek Engelliler Derneği, ilçede ihtiyaç sahibi yüz engelli çocuğa bot yardımında bulundu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek Engelliler Derneği, ilçede ihtiyaç sahibi yüz engelli çocuğa bot yardımında bulundu.  Sosyal medya üzerinden başlattıkları ‘Engelli Çocuklar üşümesin’ kampanyası çerçevesinden hayırsever vatandaşların destekleriyle alınan botlar İlçenin Hacıömer mahallesinde bulunan dernek binasında daha önce tespit edilen çocuklara dağıtıldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş; “ Biz Siverek Engelliler Derneğinde arkadaşlarımızla birlikte gönüllü olarak çalışmaktayız. İlçemizde yaklaşık 8 Bin engelli vatandaşımız var, bunlardan 1300 tanesi 18 yaşından küçük engellilerdir, 1800 tanesi kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılamayacak kadar engelli olup evde bakım yapılıyor, 2500 tanesi ise çeşitli hastalık ve nedenlerden dolayı engelli arkadaşımız var. Biz Siverek Engelliler Derneği olarak gönüllü olarak, bu arkadaşlarımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Derneğimizde engellilere yönelik çeşitli kültürel ve sosyal çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Bu çalışmalar yanında gücümüz yettiğince ihtiyaç sahibi engelli ve çocuklarına da maddi ve manevi yardımlarda bulunuyoruz, bu kapsamda bugün burada yaklaşık daha önce tespit ettiğimiz yüz ihtiyaç sahibi engelli çocuğa bot yardımın da buluduk. Bu yardımları bize hayırsever vatandaşlar ulaştırdı, bizde aracı olup dağıtıyoruz, bu yardımda katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi HABER: KAFUR KILAVUR
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek Engelliler Derneği, ilçede ihtiyaç sahibi yüz engelli çocuğa bot yardımında bulundu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet gösteren Siverek Engelliler Derneği, ilçede ihtiyaç sahibi yüz engelli çocuğa bot yardımında bulundu.  Sosyal medya üzerinden başlattıkları ‘Engelli Çocuklar üşümesin’ kampanyası çerçevesinden hayırsever vatandaşların destekleriyle alınan botlar İlçenin Hacıömer mahallesinde bulunan dernek binasında daha önce tespit edilen çocuklara dağıtıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş; “ Biz Siverek Engelliler Derneğinde arkadaşlarımızla birlikte gönüllü olarak çalışmaktayız. İlçemizde yaklaşık 8 Bin engelli vatandaşımız var, bunlardan 1300 tanesi 18 yaşından küçük engellilerdir, 1800 tanesi kendi ihtiyaçlarını kendileri karşılamayacak kadar engelli olup evde bakım yapılıyor, 2500 tanesi ise çeşitli hastalık ve nedenlerden dolayı engelli arkadaşımız var. Biz Siverek Engelliler Derneği olarak gönüllü olarak, bu arkadaşlarımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Derneğimizde engellilere yönelik çeşitli kültürel ve sosyal çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Bu çalışmalar yanında gücümüz yettiğince ihtiyaç sahibi engelli ve çocuklarına da maddi ve manevi yardımlarda bulunuyoruz, bu kapsamda bugün burada yaklaşık daha önce tespit ettiğimiz yüz ihtiyaç sahibi engelli çocuğa bot yardımın da buluduk. Bu yardımları bize hayırsever vatandaşlar ulaştırdı, bizde aracı olup dağıtıyoruz, bu yardımda katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi

HABER: KAFUR KILAVUR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.