Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'i ayağa kaldıran olayda mutlu son, kayıp kardeşler bulundu

SİVEREK 18.01.2020 - 21:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'i ayağa kaldıran olayda mutlu son, kayıp kardeşler bulundu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 gündür kaybolan ve kendilerinden haber alınamayan kardeşler Şanlıurfa'da bulundu.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 gündür kaybolan ve kendilerinden haber alınamayan kardeşler Şanlıurfa'da bulundu. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde karnelerini aldıktan sonra ortadan kaybolan Medine ve Bünyamin Baturalp kardeşler, polis tarafından yapılan çalışmalar sonucu Şanlıurfa'da bulundu. Okuldan karnelerini aldıktan sonra Siverek-Şanlıurfa karayolunda el ele yürürken güvenlik kamaralarına yakalanan kardeşler, saat 11.30 sıralarında ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Siverek Devlet Hastanesi bahçesinde görüldü. Arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran polis ekipleri, güvenlik kameraları ve tanıkların ifadelerinden yola çıkarak kardeşlerin bir arabaya binerek Şanlıurfa'ya gittikleri tespit edildi. Şanlıurfa Otogarında izine rastlanan çocuklar polis tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Şanlıurfa Topçu Meydanında bulundu.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 gündür kaybolan ve kendilerinden haber alınamayan kardeşler Şanlıurfa'da bulundu.

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 gündür kaybolan ve kendilerinden haber alınamayan kardeşler Şanlıurfa'da bulundu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde karnelerini aldıktan sonra ortadan kaybolan Medine ve Bünyamin Baturalp kardeşler, polis tarafından yapılan çalışmalar sonucu Şanlıurfa'da bulundu.

Okuldan karnelerini aldıktan sonra Siverek-Şanlıurfa karayolunda el ele yürürken güvenlik kamaralarına yakalanan kardeşler, saat 11.30 sıralarında ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunan Siverek Devlet Hastanesi bahçesinde görüldü. Arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran polis ekipleri, güvenlik kameraları ve tanıkların ifadelerinden yola çıkarak kardeşlerin bir arabaya binerek Şanlıurfa'ya gittikleri tespit edildi.

Şanlıurfa Otogarında izine rastlanan çocuklar polis tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Şanlıurfa Topçu Meydanında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.