Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

SİVEREK 24.11.2022 - 10:08, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı. Kapanoğlu mesajında, “ Başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Değerli meslektaşlarım; bu milleti muasır medeniyetlere ulaştırmak, yurdun her toprak parçasında ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmak için canla başla çalıştığınızı ve çok fedakârlıklar yaptığınızı biliyor ve şahit oluyoruz. Sizlerin azmi sayesinde bu ülke ebediyete kadar var olacak, ay yıldızlı bayrağımız göklerde hep dalgalanacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar. Ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara başarı, mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim” Nuri Kapanoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü
Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı. Kapanoğlu mesajında, “ Başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Değerli meslektaşlarım; bu milleti muasır medeniyetlere ulaştırmak, yurdun her toprak parçasında ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmak için canla başla çalıştığınızı ve çok fedakârlıklar yaptığınızı biliyor ve şahit oluyoruz. Sizlerin azmi sayesinde bu ülke ebediyete kadar var olacak, ay yıldızlı bayrağımız göklerde hep dalgalanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar. Ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara başarı, mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim”

Nuri Kapanoğlu

İlçe Milli Eğitim Müdürü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.