Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek iyi parti teşkilatında başkanlık yarışı kızıştı

SİVEREK 21.11.2022 - 15:15, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek iyi parti teşkilatında başkanlık yarışı kızıştı

Geçtiğimiz günlerde Siverek iyi parti teşkilatında yapılan delege seçimleri sonrası, başkanlık seçimleri için de yarış kızıştı.
Genel seçimler öncesi Şanlıurfa ve ilçelerinde güçlü teşkilatlarla seçime girmeyi planlayan İyi Parti, Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi olan Siverek’te güçlü bir teşkilat için delege seçimleri sonrası, başkanlık seçimlerine gidiyor. Mevcut başkan adaylıktan çekildi 26-27 Kasım tarihlerinde ilçe teşkilat binasında yapılacak olan başkanlık oylamasında, mevcut başkan Mehmet Miroğlu’nun adaylıktan çekildiği iddia edildi.  Miroğlu yerine daha önce ilçe başkanlığından istifa eden Erdal Çiçekçi’nin başkan adayı olduğu öğrenildi. Kıran kırana yarış 26-27 Kasım Cumartesi ve Pazar günü yapılması planlanan seçimlerde, Ailesi ile birlikte İyi Partiye katılım sağlayarak kendinden söz ettiren İş insanı Mehmet Salih Çakmak ile İyi Parti İlçe Başkanlığından daha önce istifa eden Erdal Çiçekçi arasında kıran kırana bir yarış bekleniyor. Yapılacak başkanlık seçimleri için açıklamada bulunan Mehmet Salih Çakmak,” Yapacağımız başkanlık seçimleri başta ilçemiz Siverek ve genelde de Şanlıurfa için çok önemli bir seçimdir. Biz ilçemize yeni bir soluk, iyi partiyi ilçemizde canlandırmak ve iktidara getirmek için canla başla çalışacağız ve bu doğrultuda dinamik ve başarılı bir yönetimle başkanlık seçimlerine gireceğiz. Seçim öncesi tüm delegelerimize ulaşmaya çalıştık, değerli delegelerimizin hem desteğini ve hem de dualarını istedik. Bu seçimlerde partimiz için iyi olan, başarılı olacak olan kimse ona başarılar diliyorum. Biz kazansakta kazanmasakta her zaman partimizin ve genel başkanımızın yanında olacağız.” Dedi
Geçtiğimiz günlerde Siverek iyi parti teşkilatında yapılan delege seçimleri sonrası, başkanlık seçimleri için de yarış kızıştı.

Genel seçimler öncesi Şanlıurfa ve ilçelerinde güçlü teşkilatlarla seçime girmeyi planlayan İyi Parti, Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi olan Siverek’te güçlü bir teşkilat için delege seçimleri sonrası, başkanlık seçimlerine gidiyor.

Mevcut başkan adaylıktan çekildi

26-27 Kasım tarihlerinde ilçe teşkilat binasında yapılacak olan başkanlık oylamasında, mevcut başkan Mehmet Miroğlu’nun adaylıktan çekildiği iddia edildi.  Miroğlu yerine daha önce ilçe başkanlığından istifa eden Erdal Çiçekçi’nin başkan adayı olduğu öğrenildi.

Kıran kırana yarış

26-27 Kasım Cumartesi ve Pazar günü yapılması planlanan seçimlerde, Ailesi ile birlikte İyi Partiye katılım sağlayarak kendinden söz ettiren İş insanı Mehmet Salih Çakmak ile İyi Parti İlçe Başkanlığından daha önce istifa eden Erdal Çiçekçi arasında kıran kırana bir yarış bekleniyor.

Yapılacak başkanlık seçimleri için açıklamada bulunan Mehmet Salih Çakmak,” Yapacağımız başkanlık seçimleri başta ilçemiz Siverek ve genelde de Şanlıurfa için çok önemli bir seçimdir. Biz ilçemize yeni bir soluk, iyi partiyi ilçemizde canlandırmak ve iktidara getirmek için canla başla çalışacağız ve bu doğrultuda dinamik ve başarılı bir yönetimle başkanlık seçimlerine gireceğiz. Seçim öncesi tüm delegelerimize ulaşmaya çalıştık, değerli delegelerimizin hem desteğini ve hem de dualarını istedik. Bu seçimlerde partimiz için iyi olan, başarılı olacak olan kimse ona başarılar diliyorum. Biz kazansakta kazanmasakta her zaman partimizin ve genel başkanımızın yanında olacağız.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.