Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Kaymakamı Çiftçiler’den Şehit Ailelerine Tam Destek

SİVEREK 09.10.2018 - 23:55, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Kaymakamı Çiftçiler’den Şehit Ailelerine Tam Destek

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine kısa bir süre önce kaymakam olarak atanan Mustafa Çiftçiler törörle mücadelede şehit olan kahraman askerlerin yakınları ile gazilere gerekli hassasiyetin gösterilmesi konusunda, kamu kurum ve kuruluşlara resmi yazı gönderdi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine kısa bir süre önce kaymakam olarak atanan Mustafa Çiftçiler törörle mücadelede şehit olan kahraman askerlerin yakınları ile gazilere gerekli hassasiyetin gösterilmesi konusunda, kamu kurum resmi yazı gönderdi.   İlçe Kaymakamı Çiftçiler yazıda,‘’ Terörle mücadelede canını ve kanını feda ederek bu toprakları vatan yapan şehitlerimiz ile mücadele ederken gazilik ve rütbesine erişen vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarında verilen hizmetlerde devlet olarak her zaman gözetilen önceliklerden olduğu’’  vurguladı.    Şehit yakınlarının kendilerine aziz şehitlerin emaneti olduğunu hatırlatan Çiftçiler ilgili yazıda ‘’ şehit yakınları ve gazilerimize onursal ve manevi yönden destek olunması, kurum olarak sunulan hizmetlerde gereken hassasiyetin başta kurumun üst amiri başta olmak üzere görevli bütün personel tarafından gösterilmesi, taleplerin dinlenmesi ve herhangi bir rencide edici muamelenin gösterilmemesi şiarları olması gerektiğini’’ söyledi   Kamu kurumlarına gönderilen kaymakamlık yazısında ’’ kurumlara intikal eden şehit yakınları ve gazilere gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi’’ istendi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine kısa bir süre önce kaymakam olarak atanan Mustafa Çiftçiler törörle mücadelede şehit olan kahraman askerlerin yakınları ile gazilere gerekli hassasiyetin gösterilmesi konusunda, kamu kurum ve kuruluşlara resmi yazı gönderdi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine kısa bir süre önce kaymakam olarak atanan Mustafa Çiftçiler törörle mücadelede şehit olan kahraman askerlerin yakınları ile gazilere gerekli hassasiyetin gösterilmesi konusunda, kamu kurum resmi yazı gönderdi.

 

İlçe Kaymakamı Çiftçiler yazıda,‘’ Terörle mücadelede canını ve kanını feda ederek bu toprakları vatan yapan şehitlerimiz ile mücadele ederken gazilik ve rütbesine erişen vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarında verilen hizmetlerde devlet olarak her zaman gözetilen önceliklerden olduğu’’  vurguladı.

 

 Şehit yakınlarının kendilerine aziz şehitlerin emaneti olduğunu hatırlatan Çiftçiler ilgili yazıda ‘’ şehit yakınları ve gazilerimize onursal ve manevi yönden destek olunması, kurum olarak sunulan hizmetlerde gereken hassasiyetin başta kurumun üst amiri başta olmak üzere görevli bütün personel tarafından gösterilmesi, taleplerin dinlenmesi ve herhangi bir rencide edici muamelenin gösterilmemesi şiarları olması gerektiğini’’ söyledi

 

Kamu kurumlarına gönderilen kaymakamlık yazısında ’’ kurumlara intikal eden şehit yakınları ve gazilere gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi’’ istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.