Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek kırsal mahallelerde geniş çaplı operasyon

05.07.2018 - 16:22, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek kırsal mahallelerde geniş çaplı operasyon

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı birçok kırsal mahalle ve alanda jandarma tarafından sabah erken saatlerde arama, tarama gerçekleştirildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı birçok kırsal mahalle ve alanda jandarma tarafından sabah erken saatlerde arama, tarama gerçekleştirildi. Operasyonda yapılan aramalar sonucunda birçok silah ve bunlara ait mermilerin ele geçtiği öğrenildi. Henüz resmi makamlarca teyit edilmeyen, fakat yerel kaynakların verdiği bilgilere göre, sabah erken saatlerde, jandarma ile köy korucularında katıldığı geniş çaplı arama tarama operasyonu düzenlendi. Kapıkaya, Yukarıbeşyamaç (Kuruyer) Bağlık, Yeditaş ve bu bölgelerde bulanan birçok kırsal mahallede yapılan ev aramalarında, çok sayıda ruhsatsız silah ve bunlara ait mermi, şarjör ele geçirildiği öğrenildi. Evlerinde yapılan aramalar sonucu ruhsatsız silah yakalanan kişiler, haklarında yasal işlem yapılmak üzere jandarma tarafından gözaltına alınarak, Siverek jandarma komutanlığına getirildi. Gözaltına alınan kişilerin yakınları, yakınlarından haber almak için jandarma komutanlığı karşısında bekleyişini sürdürüyor. Bölgede arama ve tarama faaliyetlerin sürdürüldüğü öğrenildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı birçok kırsal mahalle ve alanda jandarma tarafından sabah erken saatlerde arama, tarama gerçekleştirildi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı birçok kırsal mahalle ve alanda jandarma tarafından sabah erken saatlerde arama, tarama gerçekleştirildi. Operasyonda yapılan aramalar sonucunda birçok silah ve bunlara ait mermilerin ele geçtiği öğrenildi.

Henüz resmi makamlarca teyit edilmeyen, fakat yerel kaynakların verdiği bilgilere göre, sabah erken saatlerde, jandarma ile köy korucularında katıldığı geniş çaplı arama tarama operasyonu düzenlendi. Kapıkaya, Yukarıbeşyamaç (Kuruyer) Bağlık, Yeditaş ve bu bölgelerde bulanan birçok kırsal mahallede yapılan ev aramalarında, çok sayıda ruhsatsız silah ve bunlara ait mermi, şarjör ele geçirildiği öğrenildi. Evlerinde yapılan aramalar sonucu ruhsatsız silah yakalanan kişiler, haklarında yasal işlem yapılmak üzere jandarma tarafından gözaltına alınarak, Siverek jandarma komutanlığına getirildi.

Gözaltına alınan kişilerin yakınları, yakınlarından haber almak için jandarma komutanlığı karşısında bekleyişini sürdürüyor.

Bölgede arama ve tarama faaliyetlerin sürdürüldüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.