Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Kızılay Şubesinden çağrı

SİVEREK 06.05.2022 - 14:00, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Kızılay Şubesinden çağrı

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında başlatılan “Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi” kampanyası kapsamında Siverek Kızılay Şube Başkanı Karahanlı Siverek'te de kurulması için çağrıda bulundu.
HABERİN VİDESOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Program sürekli avukatı Siverekli Rahmi Özkan ile Siverek ilçesinde de “Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi”nin bulunması için görüşen Siverek Kızılay Şube Başkanı M. Sırrı Karahanlı Siverekli hayırseverlerden destek istedi. Kısa sürede Türkiye genelinde karşılık bulan kampanya kapsamında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine de kurulması amacıyla Siverek Kızılay Şubesi Siverek’te bulunan kurumlar başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları ile Siverekli hayırsever işadamlarından kampanya ya destek verilmesi çağrısında bulundu. Kızılay Şube Başkanı M. Sırrı Karahanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ‘’Hanımefendi Müge Anlı tarafından başlatılan “Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi” kampanyası kapsamında Siverekli Avukatımız Rahmi Özkan Beyefendi ile görüşmelerimiz sonucu aşevinin Siverek’te kurulması için kampanya ya destek verilmesi gerektiğini bizlere iletti. Bizde Kızılay şubesi olarak elimizden gelen tüm imkânları kullanarak aşevinin ilçemizde kurulması için kurumlarımız, STK temsilcilerimiz ile Siverekli Hayırsever işadamlarımızdan destek bekliyoruz. İnşallah güzel bir dayanışma içerisinde kampanyayı destekleyerek aşevinin Siverek’e kazandırılması için elimizi taşın altına koyacağız, ben şimdiden destek verecek olan kurumlarımıza, STK Temsilcilerimize, derneklerimize ve hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında başlatılan “Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi” kampanyası kapsamında Siverek Kızılay Şube Başkanı Karahanlı Siverek'te de kurulması için çağrıda bulundu.

HABERİN VİDESOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Program sürekli avukatı Siverekli Rahmi Özkan ile Siverek ilçesinde de “Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi”nin bulunması için görüşen Siverek Kızılay Şube Başkanı M. Sırrı Karahanlı Siverekli hayırseverlerden destek istedi.

Kısa sürede Türkiye genelinde karşılık bulan kampanya kapsamında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine de kurulması amacıyla Siverek Kızılay Şubesi Siverek’te bulunan kurumlar başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları ile Siverekli hayırsever işadamlarından kampanya ya destek verilmesi çağrısında bulundu.

Kızılay Şube Başkanı M. Sırrı Karahanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ‘’Hanımefendi Müge Anlı tarafından başlatılan “Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi” kampanyası kapsamında Siverekli Avukatımız Rahmi Özkan Beyefendi ile görüşmelerimiz sonucu aşevinin Siverek’te kurulması için kampanya ya destek verilmesi gerektiğini bizlere iletti. Bizde Kızılay şubesi olarak elimizden gelen tüm imkânları kullanarak aşevinin ilçemizde kurulması için kurumlarımız, STK temsilcilerimiz ile Siverekli Hayırsever işadamlarımızdan destek bekliyoruz. İnşallah güzel bir dayanışma içerisinde kampanyayı destekleyerek aşevinin Siverek’e kazandırılması için elimizi taşın altına koyacağız, ben şimdiden destek verecek olan kurumlarımıza, STK Temsilcilerimize, derneklerimize ve hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.