Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Köy Okulunda Şehit adına Kütüphane açıldı

06.03.2018 - 21:13, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Köy Okulunda Şehit adına Kütüphane açıldı

Siverek ilçesinde Afrin’de şehit düşen Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan adına kütüphane açıldı.
Siverek ilçesinde Afrin’de şehit düşen Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan adına kütüphane açıldı. İlçeye 15 kilometre uzakta bulunan Yumrutepe ilk ve ortaokulu idareci ve öğretmenleri Zeytin Dalı Harekâtı’nın üçüncü gününde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan adına kütüphane kurdu. Okul lojmanında bulunan bir daireyi tamamen kütüphane yapan öğretmenler, gerçekleştirilen yardımlar sayesinde kısa sürede kütüphaneyi tamamladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu kütüphanenin açılışında yaptığı konuşmada; “ Bu çalışmayı yapan öğretmenlerimizden Allah razı olsun, ne mutlu bize ki Yumrutepe okulumuza böyle güzel bir kütüphaneyi kazandırdık ve böyle güzel bir, isim verdikleri için. Herkese minnettarız” dedi Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yumrutepe İlk ve ortaokulu müdür yardımcısı Mehmet Fahri Düşünekli; “ Cumhurbaşkanımız ve saygı değer eşinin başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında okulumuza bir tane kütüphane yapmak istedik. Bu kütüphanemiz de gerek öğrenciler ve gerekse köy halkı yararlanabilecek. Kütüphaneye isim olarak şahadete yürüdüğü yolda okumanın ve eğitimin önemini vurgulayan Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’nın ismini verdik. Bu kütüphanede bize yardımları esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Metin Demirel’e İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’na ve Rabve vakfına çok teşekkür ediyoruz” dedi Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Siverek ilçe başkanı Mustafa Fettahlı, STK ve Sendika temsilcileri, eğitim camiasından öğretmenler ile köylüler hazır bulundu.  
Siverek ilçesinde Afrin’de şehit düşen Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan adına kütüphane açıldı.

Siverek ilçesinde Afrin’de şehit düşen Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan adına kütüphane açıldı.

İlçeye 15 kilometre uzakta bulunan Yumrutepe ilk ve ortaokulu idareci ve öğretmenleri Zeytin Dalı Harekâtı’nın üçüncü gününde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan adına kütüphane kurdu.

Okul lojmanında bulunan bir daireyi tamamen kütüphane yapan öğretmenler, gerçekleştirilen yardımlar sayesinde kısa sürede kütüphaneyi tamamladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu kütüphanenin açılışında yaptığı konuşmada; “ Bu çalışmayı yapan öğretmenlerimizden Allah razı olsun, ne mutlu bize ki Yumrutepe okulumuza böyle güzel bir kütüphaneyi kazandırdık ve böyle güzel bir, isim verdikleri için. Herkese minnettarız” dedi

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yumrutepe İlk ve ortaokulu müdür yardımcısı Mehmet Fahri Düşünekli; “ Cumhurbaşkanımız ve saygı değer eşinin başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında okulumuza bir tane kütüphane yapmak istedik. Bu kütüphanemiz de gerek öğrenciler ve gerekse köy halkı yararlanabilecek. Kütüphaneye isim olarak şahadete yürüdüğü yolda okumanın ve eğitimin önemini vurgulayan Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’nın ismini verdik. Bu kütüphanede bize yardımları esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Metin Demirel’e İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’na ve Rabve vakfına çok teşekkür ediyoruz” dedi

Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Siverek ilçe başkanı Mustafa Fettahlı, STK ve Sendika temsilcileri, eğitim camiasından öğretmenler ile köylüler hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.