Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'li Bedih Zenciroğlu'nun katil zanlısı gelin arabasında yakalandı

GÜNCEL 05.11.2021 - 11:14, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'li Bedih Zenciroğlu'nun katil zanlısı gelin arabasında yakalandı

Şanlıurfa'da, Siverek'li baba ve oğlunun bulunduğu otomobile düzenlenen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 2 zanlı yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, 12 Ekim'de Şanlıurfa - Mardin karayolu üzerinde yaşandı. Otomobilde seyir halinde olan Siverek'li olduğunu öğrenilen Bedih Zenciroğlu ile oğlu İbrahim Halil Zenciroğlu kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Bedih Zenciroğlu olay yerinde hayatını kaybederken oğlu İbrahim Halil Zenciroğlu ise ağır yaralandı.Siverek haber  CİNAYET ŞÜPHELİSİ GELİN ARABASINDA YAKALANDI Olayın ardından cinayetin aydınlatılması için İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) çalışma başlattı. Bölgedeki mobese ve güvenlik kameralarından 45 saatlik görüntü izleyen ekipler, saldırganların 34 GC 8241 plakalı otomobili kullandığını belirledi. Ekipler, takibe aldıkları aracı 31 Ekim'de Bozova ilçesinde durdurdu. Düğün için süslenen araçta bulunan Fethi T'ti gözaltına aldı. haber siverek HUSUMETLİLERİ TARAFINDAN 100 BİN LİRA KARŞILIĞINDA KİRALANDI Jandarmadaki sorgusunda Taçyol, saldırıda yer aldığını kabul ederek yanında Emin K'nin  olduğunu söyledi. Ekipler, ikinci şüpheli Kakız'ı da gizlendiği çiftlik evinde gözaltına aldı. Jandarmadaki sorgulamasında Kakız, cinayeti işlediğini itiraf ederek, "Beni ölen kişinin husumetlisi kişiler, 100 bin lira karşılığında kiraladı" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kaynak: ajanslar habersiverek.com
Şanlıurfa'da, Siverek'li baba ve oğlunun bulunduğu otomobile düzenlenen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili 2 zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 12 Ekim'de Şanlıurfa - Mardin karayolu üzerinde yaşandı. Otomobilde seyir halinde olan Siverek'li olduğunu öğrenilen Bedih Zenciroğlu ile oğlu İbrahim Halil Zenciroğlu kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Bedih Zenciroğlu olay yerinde hayatını kaybederken oğlu İbrahim Halil Zenciroğlu ise ağır yaralandı.Siverek haber 

CİNAYET ŞÜPHELİSİ GELİN ARABASINDA YAKALANDI

Olayın ardından cinayetin aydınlatılması için İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) çalışma başlattı. Bölgedeki mobese ve güvenlik kameralarından 45 saatlik görüntü izleyen ekipler, saldırganların 34 GC 8241 plakalı otomobili kullandığını belirledi. Ekipler, takibe aldıkları aracı 31 Ekim'de Bozova ilçesinde durdurdu. Düğün için süslenen araçta bulunan Fethi T'ti gözaltına aldı.

haber siverek

HUSUMETLİLERİ TARAFINDAN 100 BİN LİRA KARŞILIĞINDA KİRALANDI

Jandarmadaki sorgusunda Taçyol, saldırıda yer aldığını kabul ederek yanında Emin K'nin  olduğunu söyledi. Ekipler, ikinci şüpheli Kakız'ı da gizlendiği çiftlik evinde gözaltına aldı. Jandarmadaki sorgulamasında Kakız, cinayeti işlediğini itiraf ederek, "Beni ölen kişinin husumetlisi kişiler, 100 bin lira karşılığında kiraladı" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: ajanslar

habersiverek.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.